АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

НОВИЯТ PEUGEOT RIFTER - автомобил с до 7 места

PEUGEOT RIFTER. ДЕНЯТ Е ТВОЙ.

i

СТИЛЕН, ИЗЦЯЛО НОВ СИЛУЕТ

/image/29/9/peugeot-rifter-2018-128-fr.446299.jpg

СТИЛ, ПОДХОДЯЩ В ГРАДА И СРЕД ПРИРОДАТА

Без компромис в дизайна. Елегантен, солиден, пъргав и мощен, новият PEUGEOT Rifter MPV е олицетворение на функционалност. С къс, висок преден капак и увеличен пътен просвет, той смело приема стиловите характеристики на all-road автомобилите. Фаровете му с интегрирана светлинна идентификация и вертикалната решетка подчертават неговия балансиран, компактен и динамичен силует.

/image/31/0/peugeot-rifter-2018-084-fr.446310.jpg

РАЗПОЗНАВАЕМИЯТ СТИЛ НА PEUGEOT

Велико наследство, демонстрирано с гордост. С предна част, типична за най-новите модели на PEUGEOT, и с характерни задни светлини, новият PEUGEOT Rifter утвърждава нова визия на Марката. Още по-модерен, този MPV изненадва с GT Line версия, която съчетава стил и елегантност.

ГОТОВ ЗА ДЕЙСТВИЕ

PEUGEOT i-COCKPIT®, ПОКАНА ЗА ШОФИРАНЕ

Открийте по-пъргаво и интуитивно шофиране с PEUGEOT i-Cockpit®, благодарение на компактния волан, дисплея на нивото на очите и големия 8-инчов сензорен екранi. Поддържайте контрол на пътя, като се възползвате от доминиращата позиция и функцията Advanced Grip Control (Усъвършенстван контрол на сцеплението)i за по-голямо сцепление.

ДВИГАТЕЛИ, КОИТО ПРЕДОСТАВЯТ ПО-ГОЛЯМА СВОБОДА

Открийте едно от най-приятните изживявания при шофиране. Благодарение на своите иновативни дизелови и бензинови двигатели и новата автоматична 8-степенна скоростна кутия EAT8, новият PEUGEOT Rifter предоставя забележителна динамика, комбинирана с увеличена икономия на гориво при шофиране в реални условия.

ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПО-ГОЛЯМО УЛЕСНЕНИЕ

ИНТЕЛИГЕНТНА АДАПТИВНОСТ ЗА ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО И МЕСТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Автомобил, който се адаптира към вашите нужди. Отварящо се задно стъкло, 5 или 7 места, 3 индивидуални, сгъващи се задни седалкиi с функция Magic Flati, обем на багажника от 775i до 3 500i литраi, покрив Zénith® с многобройни места за съхранение: със своята интелигентна адаптивност, новият PEUGEOT Rifter винаги има достатъчно пространство и се товари бързо и лесно.

/image/30/5/peugeot-rifter-1802styp030.446305.jpg

ЛЕСНО И СПОКОЙНО ШОФИРАНЕ

Иновациите са същината. С 3D свързана навигация, функция Mirror Screeni и безжично индуктивно зареждане за вашия смартфон, новият PEUGEOT Rifter може да се похвали с подобрена свързаност. А за по-безопасно шофиране можете да се възползвате от най-новото поколение системи в помощ на водача.

НОВИЯТ PEUGEOT RIFTER ЗА БИЗНЕС КЛИЕНТИ

/image/30/8/peugeot-rifter-1802styp003.446308.jpg

Независимо дали сте едноличен търговец, корпоративен директор, управител на автопарк или имате служебен автомобил, разгледайте новия PEUGEOT RIFTER и свързаните с него услуги и предложения за бизнес клиенти.

#BEFORE9AM

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ

Peugeot Buy Back

Възможност за обратно изкупуване

Можем да изкупим стария Ви автомобил независимо от марката. Спестете време и усилия с предварителната онлайн оценка.

Peugeot Just Drive

Програма Just Drive

Добавете JUST DRIVE пакет към новия автомобил, за да спестите пари от сервизната му поддръжка.

ВИЖТЕ СЪЩО

КАКЪВ Е СРЕДНИЯТ РАЗХОД НА ГОРИВО* НА ВАШИЯ RIFTER?

За да предостави на клиентите си по-добра информация, PSA Group предлага независими, сертифицирани изчисления на реалния разход на гориво.

* Изчислен среден разход на гориво, базиран на реалното потребление на автомобила, данни, получени от тестовия протокол или изчисления, използващи тези данни. Тази оценка се предоставя само като ориентир и може да варира в зависимост от условията на реална употреба. Тя трябва да се разграничава от приетия разход на гориво от ЕС (само официални стойности) и зависи от тестовата хипотеза и условията. Ето защо тя няма генерална стойност. Тестовият протокол е наличен на сайта на PSA Group: www.groupe-psa.com.