PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS
PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

Проектиран, така че да предоставя пространство и комфорт за водача и пътниците, новият PEUGEOT Traveller Business предлага първокласни условия за пътуване. Луксозният ван Ви осигурява свободата да избирате между дизелов двигател и електрически мотор.

ДИЗАЙН

ЕЛЕГАНТЕН И МОДЕРЕН

/image/03/6/peugeot-travel-2019-010-fr.676036.jpg

С PEUGEOT Traveller Business VIP, Вие избирате да пътувате в условия на бизнес класа.

PEUGEOT Traveller се предлага във версии с 3 дължини: Compact (4,60 м), Standard (4.95 м) и Long (5.30 м) с ограничена до 1.90 м височина, която Ви осигурява достъп до подземни паркинги в центъра на града, търговските центрове и летищата. С голям избор от оборудване и конфигурации от 5, 7 и 8 места дори при най-късата версия Compact, PEUGEOT Traveller може да бъде адаптиран към Вашите специфични потребности.

/image/03/7/peugeot-travel-2016-030-fr.676037.jpg

Със своите вертикална радиатора решетка, LED светлинна идентификация и ксенонови фаровеi, PEUGEOT Traveller Business VIP елегантно изразява своя стил. 17-инчовите алуминиеви джантиi и допълнително затъмнените задни стъклаi допринасят за харизматичния му вид.

МЯСТО НА ВОДАЧА

КОМФОРТНИ ПЪТУВАНИЯ

/image/05/0/vip-s06-grand-interieur-thermique.676050.jpg /image/05/1/vip-s06-grand-interieur-electrique.676051.jpg

По отношение на интериора, Traveller Business VIP залага на висок комфорт. Стъпалото улеснява достъпа до повдигнатата седалка, която осигурява по-добра видимост и позиция на шофиране, характерна за лек автомобил. Качете се на борда: изчистената и модерна позиция на водача е обградена с елегантни материали и иновативно оборудване. Ергономичното оборудване, като Heads-Up Дисплейi и 7-инчовия капацитивен сензорен екранi са винаги на една ръка разстояние и във Вашето полезрение.

При електрическата версия инструменталният панел и сензорният екран са част от изцяло електрическата вселена на шофиране, като чрез тях можете да проследите енергийните потоци в автомобила.

/image/03/8/peugeot-travel-2016-145-fr.676038.jpg

Комфорт за пътниците

Със своето богато оборудване PEUGEOT Traveller Business VIP осигурява комфорта на пътниците. Мигновено можете да трансформирате вътрешното пространство в луксозен  VIP салон! Сгъваемата, плъзгаща се масичкаi заобиколена от 4 или 5 срещуположни седалки, осигурява на клиентите Ви удобство. Трети ред може да предложи  3- местна седалка, делима в съотношение 2/3 - 1/3i, чиито две части са напълно независими и могат да се плъзгат по прилежащите им релси или напълно да се премахнат. По този начин се улеснява модулирането на пространството.

PEUGEOT Traveller Business VIP може да осигури добре осветен интериор: двата панела на остъкления покрив, с възможност за затъмняване поотделно, осигуряват уникална осветеност в купето и панорамна гледка към небето.
Мултифункционалният таван включва LEDi осветление за купето, а индивидуалните светлини за четене увеличават комфорта на всеки един от пътниците.

 

/image/03/9/peugeot-travel-2016-209-fr.676039.jpg

Повече модулируемост и повече функционалност

С PEUGEOT Traveller Business можете да предложите на пътниците си отлично изживяване: шатъл за кратки разстояния, градско такси или транспорт за практикуващите зимни спортове с голямо пространство за багаж, автомобил за пътуване на дълги разстояния и други.

По отношение на интериора, можете да изберете най-подходящата за Вас конфигурация от 5 или 9 седалки. Възможността за премахване им Ви осигуряват модулируемо пространство, което се адаптира изключително лесно. С една команда седалката се сгъва назад и предоставя широк достъп до задната седалка тип „пейка“.

ДВИГАТЕЛИ

БЕЗКОМПРОМИСНО ПРЕДСТАВЯНЕ

PEUGEOT Traveller Business ползва мулти-енергийната модулна платформа EMP2i, за да Ви предостави свободата да избирате между дизелов двигател и електрически мотор.

Новият PEUGEOT e-Traveller също се възползва максимално от технологичния прогрес на EMP2 платформата, чрез нейната оптимизирана архитектура, която осигурява същото товарно пространство като при версиите с двигатели с вътрешно горене и която запазва същата позиция на водача.

/image/04/0/peugeot-travel-2019-009-fr.676040.jpg

Дизелови двигатели BlueHDi

Открийте неповторимото удоволствие при шофиране на борда на PEUGEOT Traveller Business благодарение на двигателите BlueHDi*, включително двигател BlueHDi 180 S&S EAT8i, който разполага с още по-компактна система за управление на вредните емисии. Емисиите се обработват още при източника, осигурявайки намален разход и емисии.

/image/04/9/vip-d02-3-4-avant-conducteur.676049.jpg

100% електрически мотор

Едновременно лесен за управление в градски условия и безопасен и мощен на пътя новият PEUGEOT e-Traveller Business VIP е оборудван с електрически мотор от 100 кВт (136 к.с.) и максимален въртящ момент 260 Нм, наличен от момента на стартиране на двигателя. Зад волана на PEUGEOT e-Traveller ще се насладите на плавно, динамично и тихоi шофиране без вибрации.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

/image/04/1/peugeot-travel-2016-180-fr.676041.jpg

ОПТИМИЗИРАН ДОСТЪП НА БОРДА

С функцията за безконтактен достъп на страничните плъзгащи се вратиi, Вие можете да отваряте и затваряте вратите на PEUGEOT Traveller Business, дори когато ръцете Ви са заети. Това оборудване позволява отключване, отваряне и затваряне на страничните плъзгащи се врати с едно просто движение с крак под задната броня на автомобила. Достатъчно е да носите електронния ключ със себе си.

/image/04/2/peugeot-travel-2016-190-fr.676042.jpg

СВЪРЗАНОСТ

Улеснете Вашите пътувания, използвайки новото поколение 3D свързана навигация с гласово разпознаванеi. Тя включва свързани услуги и информация за трафика в реално време от TomTom Traffic. 7-инчовият екранi разполага с технологията Mirror Screen, която Ви позволява да използвате приложенията от Вашия смартфон, съвместим с Apple CarPlayTM и Android Autoi.

/image/04/3/peugeot-travel-2016-144-fr.676043.jpg

HEADS-UP DISPLAY

Върху сгъваем дисплей в полезрението на водача head-up систематаi проектира цветно изображение на цялата информация относно системите в помощ на водача: скорост, препоръки на автопилота или ограничителя на скоростта, времева дистанция между превозните средства.

/image/04/8/peugeot-travel-2016-007-fr.676048.jpg

РАЗПОЗНАВАНЕ НА ЗНАЦИТЕ И ПРЕПОРЪКА ЗА НАМАЛЯНЕ НА СКОРОСТТА

Многофункционалната камераi разпознава пътните знаци за ограничение на скоростта и ви информира за ограничението на таблото и/или на head-up дисплея. Ограничението на скоростта се предлага като референтна стойност за автопилота или ограничителя на скоростта, ако са активирани.

.

/image/04/4/peugeot-travel-2018-003-fr.676044.jpg

VISIOPARK 1

Камерата за обратно вижданеi се активира автоматично при потегляне на заден ход. Тя осигурява 180-градусов изглед отгоре на областта зад автомобила и околностите му. Този заден изглед включва насочващи линии, които се движат синхронизирано с волана. Ако бъдат установени препятствия зад автомобила, системата увеличава изгледа, като го допълва с още изгледи при поискване.

/image/04/5/peugeot-travel-2016-055-fr.676045.jpg

ACTIVE SAFETY BRAKE

Активната спирачка за безопасностi е ново поколение система за автоматично аварийно спиране при засичане на опасност от предстоящ сблъсък. Камерата и радарът засичат всяко движещо се или неподвижно препятствие. В случай на липса на реакция или на недостатъчно спирачно усилие от страна на водача, системата задейства спирачката вместо него. Тя помага да се избегне въздействието на скоростта, ако тя е по-ниска от 30 км/ч, и по този начин да се намалят последствията..

ОБЩ РАЗХОД НА СОБСТВЕНИКА

/image/04/6/peugeot-traveller-1602kl007.676046.jpg

Луксозният ван за професионалисти

Луксозният ван PEUGEOT Traveller Business е конструиран, така че да отговори на потребностите на професионалистите и по-специално да оптимизира разходите за притежание. Марката е мобилизирала своите експерти за постигане на максимални дизайнерски постижения, качество, оборудване и издръжливост в PEUGEOT Traveller Business, за да увеличи максимално стойността му при повторна продажба.

По същия начин оборудването, материалите и двигателите са избрани с изключително внимание, за да се сведат до минимум разходите за обслужване и шофиране на автомобила.

.

УСЛУГИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

/image/04/7/peugeot-travel-2016-181-fr.676047.jpg

ФИНАНСИРАНЕУСЛУГИ И СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Независимо от Вашия бизнес сектор, големината на Вашата компания и броя автомобили във Вашия автопарк, всички наши експерти поставят Вашето удовлетворение в сърцето на своите приоритети, за да Ви осигурят привилегирована подкрепа и решения за мобилност във всякакви условия.