Интересувате ли се от Peugeot 2008 SUV? Направете следващата крачка с конфигуратора на Peugeot: изберете версията, двигателя, цвета и оборудването и си представете себе си зад волана на Вашия бъдещ SUV!

Избрали сте Peugeot 2008 SUV: компактен и универсален, с вълнуващ дизайн, технологично усъвършенстван и изискан, този нов компактен SUV е създаден да усили Вашето сетивно изживяване и удолволствието от шофирането. Започнете да персонализирате Вашия автомобил, като изберете едно от следните нива на оборудване: Peugeot 2008 Active,  Peugeot 2008 Allure,  Peugeot 2008 GT Line, Peugeot 2008 GT.

Peugeot предлага двигатели, съчетаващи производителност и ефективност, които осигуряват динамика и икономичност. По отношение на комфорт по време на шофиране, можете да изберете механична или автоматична скоростна кутия и да се наслаждавате на широка гама свързано оборудване в купето.

След като сте избрали версията, преминете на следващата стъпка в конфигуратора и изберете двигателя, вида гориво и скоростната кутия, които отговарят най-добре на Вашите нужди. След това изберете цвета на каросерията (Gris Platinium ли е Вашият цвят или бихте предпочели Rouge Ultimate или Blanc Nacré ) и вида джанти. Най-накрая можете да персонализирате интериора на автомобила, да откриете стандартното оборудване и да изберете Вашите допълнителни аксесоари.