АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Новият 208

Новият PEUGEOT 208 показва младежкия си дух с отличителната си спортна форма. Интериорът му разкрива оригиналния PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Освен това този градски автомобил ви дава свободата да изберете бензинов, дизелов или електрически двигател.

НЕУСТОИМ ДИЗАЙН

/image/40/1/peugeot-208-1902hm004.516401.jpg

АТЛЕТИЧЕН И ЧУВСТВЕН ДИЗАЙН

Новият PEUGEOT 208 има силен характер, който се разкрива от пръв поглед. Ниският му силует с издължен преден капак и чувствени извивки разкрива съблазнителната му спортна страна. С ярките си и оригинални цветове на каросерията, новият 208 наистина грабва окото! Силният му характер се подчертава от покрив в цвят Black Diamondi, арки на колелата и лайстни на стъклатаi в блестящ черен цвят и джанти с ефект „диамант“ и декорации i.

/image/40/2/peugeot-208-1902styp209.516402.jpg

СМЕЛ И ДЪРЗЪК

 Изразителната предна част на новия PEUGEOT 208 се характеризира с голяма хромирана предна решетка,i с модерен и свеж външен вид с full LEDi предни фарове с 3 следи от нокти на Лъва и винаги включени LED i дневни светлини. Задната част има отличителен стил с бляскава черна линия i и е украсена с full LED iсветлини с ноктите на лъва, видими както през деня така и през нощта.

МЯСТО НА ВОДАЧА

ТЕХНОЛОГИЯ ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ

/image/41/6/peugeot-208-1902styp300-shr.516416.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Открийте новия PEUGEOT i-Cockpit® 3Di от последно поколение. Изживейте гъвкаво и интуитивно управление с компактния волан с вградени бутони за управлениеi, програмируемия 3D цифров инструментален панелi, големия 10-инчов HD сензорен екранi и 7-те лостчетаi И накрая, създайте своя собствена интериорна атмосфера с 8 LED RGB цвятаi за още по-модерен изглед.

/image/40/3/peugeot-p21-lifestlye-2-4331.516403.jpg

Усъвършенствана свързаност

 • Позволете на използващата услугите TomTom® Traffic свързана навигационна система да ви води  и използвайте функцията Mirror Screen Triple Playi, за да използвате любимите си приложения.
 •  В допълнение към безключовото запалване АDML PROXIMITYi предлага автоматично отключване на вратите, когато се приближите до новия PEUGEOT 208, и автоматично заключване, когато се отдалечите от автомобила, което се потвърждава със звуков сигнал. Ако ключът е у вас, няма нужда дори да докосвате дръжките на вратите, за да заключите своя 208!
 • Останете свързани със своя e-208 чрез приложението MyPeugeoti: Постоянно имате актуална информация за нивото на заряд, оставащия автономен пробег, оставащото време за зареждане...

/image/41/3/peugeot-208-2019-455-fr.516413.jpg

Напредък към полу-автономно управление

 

С новия градски автомобил PEUGEOT 208 разполагате с голям брой интелигентни и сигурни асистенти. Имате достъп до системи за помощ на водача като PEUGEOT Drive Assisti:

 •  следене на траекторията с възможност за избор на позицията в пътното платно
 •  разпознаване на пътните знаци
 •  регулиране на скоростта и безопасна дистанция

ДВИГАТЕЛИ

ИЗЖИВЕЙТЕ СИЛАТА НА ИЗБОРА

/image/40/9/peugeot-208-1902hm100.516409.jpg

Нова модулна и ефективна платформа

Новият градски автомобил 208 използва новата модулна мултиенергийна платформа CMPi/eCMPi ,предлагаща свободата да избирате между двигател с вътрешно горене (бензин/дизел) и електрически мотор, без да се налага да правите компромиси.

Ще се наслаждавате на отлично представяне и услуги: изключително пътно поведение, оптимизирано тегло, маневреност, акустичен и топлинен комфорт са само някои от предимствата, които ще ви донесат изумително изживяване при пътуване.

/image/40/4/bonus-p21-inter-gtline-modele.516404.jpg

Двигатели с вътрешно горенеi

 

Насладете се на интензивни усещания при шофиране с последно поколение Euro 6 ефективни бензинови и дизелови двигатели:

 • PureTech
 • BlueHDi

По-икономични благодарение на оптимизирания разход на горивоi, тези двигатели са оборудвани и със Stop & Start система.

/image/40/5/peugeot-208-1902hm102.516405.jpg

Електрически двигател

Изживейте силни емоции на пътя, обгърнати от тишината на модерното задвижванеi благодарение на:

 • Мощността от 100 kW (136 к.с.) на електрическия мотор
 • Незабавна реакция благодарение на 260 Nm въртящ момент

 

Автономияi до 340 км WLTPi / до 450 km NEDC

ПРИЛОЖЕНИЕТО MYPEUGEOT®

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

MYP

Възползвайте се в реално време от персонализирани услуги, синхронизирани с Вашия профил с помощта на приложението MyPeugeot :

 • Проследява данните за Вашия автомобил (Вашите пътувания, локализация).
 • Предоставя достъп до обслужване лесно и бързо.
 • Предоставя карта с всички центрове и информация за необходимостта от обслужване на Вашия автомобил.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА MYPEUGEOT


ГАЛЕРИЯ

*РАЗХОД НА ГОРИВО И CO2 ЕМИСИИ

WLTP(1) стойности: Данни в процес на хомологация

(1) Посочените CO2 стойности отговарят на регулацията WLTP (наредба на Европейския съюз 2017/948). От 1 септември 2018 г. новите автомобили преминават съгласувана в световен мащаб тестова процедура за леки превозни средства (WLTP), която представлява нов, по-реалистичен метод за измерване разхода на гориво и емисиите CO2. WLTP процедурата напълно замества NEDC (New European driving cycle) – използваната преди това тестова процедура. Тъй като тестовите условия са по-реалистични, измерените според WLTP разход и CO2 емисии в много случаи са по-високи в сравнение с резултатите от NEDC тестовете. Стойностите на разхода на гориво и CO2 емисиите могат да варират според специфичното оборудване, опциите и типа гуми. Свържете се с вашия търговец за повече информация. За допълнителна информация, моля посетете уебсайта на PEUGEOT

 NEDC(2) стойности: Данни в процес на хомологация

(2) Стойностите на разхода на гориво и CO2 емисиите се определят според новата WLTP регулация (наредба на Европейския съюз 2017/948), като получените стойности се конвертират в NEDC, за да се направи сравнение с други автомобили. Моля свържете се с вашия търговец за допълнителна информация. Стойностите не вземат предвид условия на използване, стил на управление, оборудване или опции и могат да варират според типа гуми.

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ

Peugeot Buy Back

Възможност за обратно изкупуване

Можем да изкупим стария Ви автомобил независимо от марката. Спестете време и усилия с предварителната онлайн оценка.

Peugeot Just Drive

Програма Just Drive

Добавете JUST DRIVE пакет към новия автомобил, за да спестите пари от сервизната му поддръжка.