BIPPER TEPEE ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Компактен, но с голям полезен обем, Peugeot Bipper Tepee се отличава с практичен, комфортен и актуален интериор.

МЯСТО НА ВОДАЧА

/image/38/6/peugeot_bip_2015_037_fr.132386.jpg

Мястото на водача на Bipper Tepee е създадено за лесен контрол на автомобила. Управлението е организирано в три зони, за естествен и интуитивен достъп до всички функции. Същевременно, изключителната ергономичност на мястото за управление е потвърдена от 12 ниши за вещи, интегрирани в бордното табло. Водачът има лесен достъп до всичко, от което се нуждае!

КОМФОРТ

Просторен и комфортен, Bipper Teppe обединява предимствата на лек и еднообемен автомобил. Седалките, със своите заоблени форми, са особено комфортни и осигуряват лесен достъп. Положението на предните седалките може да бъде променяно, благодарение на регулирането по височина седалката и наклона на облегалката. Функционалните удобства: подлакътник, отопление, регулиране на волана по височина и дълбочина осигуряват на водача персонален комфорт при шофиране.

СВЕТЛИНА

Голямата площ на предното стъкло осигурява максимална видимост. Светлината, която изпълва интериора подобрява чувството за пространство и допринася за комфорта на водача и пътниците.

ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО

Свръх компактен, но с добър вътрешен обем, Peugeot Bipper Tepee успява да създаде вътрешно пространство при малки външни размери. Чувството за пространство е създадено от вътрешния стил и се потвърждава от широчината на нивото на рамената отпред от 1 420 мм, размер, която по принцип се среща при автомобилите с по-голям размер. Пътниците се настаняват на задна седалка с три места, леко повдигнати и даваща свобода на движение. Същевременно добрата височина на тавана допълва чувството за обем на борда на автомобила.

БАГАЖНИК

/image/38/7/bip_2010_037_fr.132387.jpg

Благодарение на кубичния дизайн на задната част, багажникът с равен под е изключително просторен и може да приеме товар с обем до 356 литра под щората. Умно проектирана, щората може да бъде сгъната на гърба на седалката, за да не пречи на подреждането на багажите. Обемът на багажника може да бъде увеличен, като се възползвате от модулността на автомобила. Като се сгъне напълно задната седалка, багажникът достига 884 литра. За да се спечели още малко място, задната седалка може да се отстрани напълно. Така се предлага напълно равен под и възможност за обем от 2,5 м3. Същевременно, Bipper Tepee може да превозва багажи на покрива си (сърфове, велосипеди...) благодарение на гредите на покрива с товароносимост от 75 кг.