НОВИЯТ PEUGEOT 508 - ТЕХНОЛОГИИ

i грешка при зареждане на медията

Открийте новия PEUGEOT 508: с дръзка визия, без компромиси с дизайна и високотехнологични функции за интензивно усещане при шофиране.

ДВИГАТЕЛИ И СКОРОСТНИ КУТИИ

/image/57/5/pc07-peugeot-essence-2018-002-fr.441575.jpg

ИЗИСКВАЙТЕ ЕФЕКТИВНОСТ

Новият PEUGEOT 508 се задвижва от най-новото поколение двигатели PureTech и BlueHDii i, съответстващи на стандарта Euro 6.2. Налични са две бензинови версии, разработени въз основа на 1,6-литровия двигател PureTech. Дизеловите версии, разработени въз основа на 1,5-литровия и 2,0-литровия двигатели BlueHDi са 4. 

/image/57/1/pc07-peugeot-508-2018-304-fr.441571.jpg

ПЛАВНА СМЯНА НА ПРЕДАВКИТЕ

Икономична като механична скоростна кутия, новата автоматична скоростна кутия EATi предлага бърза и плавна смяна на предавките, благодарение на новата система Shift and Park by Wirei и лостчетата, монтирани на волана.

PEUGEOT 508 може да бъде оборудван и с 6-степенна механична скоростна кутия, куплирана с двигателя BlueHDi 130. 

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО ОБОРУДВАНЕ

АСИСТИРАНО ШОФИРАНЕ

С широка гама технологично оборудванеiновият PEUGEOT 508 е оборудван с последното поколение системи в помощ на водачаi на марката, които ви осигуряват по-голяма безопасност, подпомагат ви при маневрирането и ви помагат по-добре да разбирате и да предвиждате заобикалящата ви среда и пътните условия. 

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

i

ОТКРИВАЙТЕ НЕОТКРИВАЕМОТО

Нощем или в условия на слаба видимост системата Night Visioni с инфрачервена камера открива присъствието на пешеходци или животни пред автомобила за оптимална безопасност при шофиране.  Изображението се извежда във вашето полезрение на цифровия инструментален панел заедно с предупреждение

/image/57/3/pc02-peugeot-508-2018-322-fr.441573.jpg

СТАНЕТЕ АВТОНОМНИ

С пакета Drive Assist Plusi шофирайте своя нов PEUGEOT 508 полуавтономно. С помощта на радар, вграден в средата на предната броня, и камера в горната част на предното стъкло. Адаптивният автопилот с функция Stop & Go автоматично адаптира скоростта на автомобила ви спрямо автомобила отпред, за да спазва постоянна дистанция. Той се съчетава с Асистента за позициониране в лентата, който поддържа автомобила в позицията, избрана от водача. 

/image/57/4/pc02-peugeot-508-2018-318-fr.441574.jpg

БЪДЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И ЕДНА СТЪПКА НАПРЕД

С пакета Safetyi системите в помощ на водача ви осигуряват спокойно и безаварийно пътуване .  

Пакетът включва Активна спирачка за безопасност с Предупреждение за спазване на дистанция, Асистент за придържане в лентата и Разпознаване на пътните знаци с ограниченията за скорост и препоръки.

Пакетът Safety Plusi предлага усъвършенствано оборудване за безопасност със Система за активно следене на мъртвата зона, Предупреждение за бдителността на водача, Система за автоматично превключване на дълги и къси светлини и Система за разширено разпознаване на пътните знаци, за да изпреварвате опасностите на пътя.

i

СИСТЕМА ЗА ПАРКИРАНЕ FULL PARK ASSIST

Технологията FULL PARK ASSISTi предлага напълно автоматично подпомагане при маневриране за успоредно или перпендикулярно паркиране. Водачът активира функцията на скоростния лост и без да се налага да докосва волана или педалите, системата засича достатъчно голямо за паркиране пространство и ускорява и спира според необходимостта, за да паркира автомобила. Системата подпомага и излизането от паркомясто.

Night Vision
Пакет Drive Assist Plus
Safety пакет
Full Park Assist

ОБЩИ РАЗХОДИ

/image/57/7/pc05-peugeot-508-2018-070-fr.441577.jpg

ДЪЛГОСРОЧНА ИНВЕСТИЦИЯ

С дръзкия си и революционен стил новият PEUGEOT 508 е проектиран да отговаря на нуждите на професионалистите и видимо с мисъл за общите разходи.

Отличният дизайн, качеството на покритията и издръжливостта на новия PEUGEOT 508 са насочени към увеличаване на цената му при препродажба. Оборудването, материалите и двигателите са избрани по най-високите и строги стандарти, за да се намалят разходите за поддръжка и гориво.

Автомобилът е оборудван също така и със системите за подпомагане на водача от най-ново поколение на марката, които позволяват усъвършенстване на техниката на шофиране.