НОВИЯТ PEUGEOT 508 - УСЕЩАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

Открийте новия PEUGEOT 508: с дръзка визия, без компромиси с дизайна и високотехнологични функции за интензивно усещане при шофиране.

НЕСРАВНИМИЯТ PEUGEOT i-COCKPIT®

/image/56/3/pc05-peugeot-508-2018-041-fr.441563.jpg

ЗАЕМЕТЕ МЯСТОТО СИ В УНИКАЛНИЯ PEUGEOT i-COCKPIT®

Поемете контрола над PEUGEOT i-Cockpit® в новия PEUGEOT 508. Заемете мястото си в най-новата версия на PEUGEOT i-Cockpit®, предлагаща удобство и по-добра видимост, с компактен волан, конфигуруем цифров дисплей на нивото на очитеi и 10-инчов капацитивен сензорен екран с висока резолюцияi. Контролирайте автомобила с върха на пръстите си чрез ‘Toggle Switches’ лостчетата - истинско удоволствие на допир.

СВЪРЗАНОСТ

/image/56/4/pc05-peugeot-508-2018-413-fr-lf14-wip.441564.jpg

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ СЪС СВЕТА

Дублирайте любимите си съвместими приложения на 10-инчовия капацитивен сензорен екранi чрез функцията Mirror Screeni и зареждайте смартфона сиi в централната конзола.

Пътувайте напълно спокойно с помощта на 3D навигацияi с гласово разпознаване благодарение на услугите TomTom®, които извеждат всички ключови събития за шофирането в реално времеi. С PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi в новия премиум седан PEUGEOT 508 персонализирайте  своя интериор и променяйте режима на шофиране спрямо настроението си благодарение на контролираното активно окачване.  

ВЪТРЕШЕН КОМФОРТ

КОМФОРТ НА СЕДАЛКИТЕ КАТО ПО ПОРЪЧКА

За абсолютен комфорт във всякакви ситуации новият PEUGEOT 508 е оборудван с обгръщащи тялото седалки за водача и пътника отпред с етикет от AGRi, който удостоверява ергономичността и обхвата на регулиранеi. За оптимален комфорт изберете електроуправляеми, отопляеми седалки и функция за многоточков масажi, функционираща посредством управлението на осем пневматични джоба.

ПРЕМИУМ HI-FI АУДИОСИСТЕМА FOCAL®

FOCAL® Hi-Fi, ЧИСТОТА НА ЗВУКА

Премиум Hi-Fi аудиосистемата FOCAL®i  може да се похвали с чисто и детайлно възпроизвеждане на звука за водачи, търсещи свръхмодерно качество на звука.  Оборудван с 10 високоговорители и най-добрите звукови технологии, новият PEUGEOT 508 разширява границите на Hi-Fi преживяването в автомобила.

ПОВЕДЕНИЕ НА ПЪТЯ

ПЛАНИРАЙТЕ МАРШРУТА СИ С ЧУВСТВО

Новият PEUGEOT 508 се възползва от най-усъвършенстваните технологии на марката. С прецизното си управление и образцово поведение на пътя, подобрено от управляемото окачванеi, автомобилът дава повече свобода на водачите и нови емоции при пътуването.