НОВИЯТ СЕДАН PEUGEOT 508

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ СЕДАН

/image/52/5/pc05-peugeot-508-2018-076-fr.441525.jpg

Със своя снижен,  динамичен силует, агресивна предна част и стоманен атлетизъм новият PEUGEOT 508 предвещава нова ера на спортен дух и елегантност. Скулптираните линии, предната решетка и новата светлинна идентификация на модела подчертават неговия изискан, дързък и новаторски дух.

ПРИЕМАЙТЕ САМО НАЙ-ДОБРОТО

/image/52/9/pc05-peugeot-508-2202styp-302.441529.jpg

Задоволете стремежа си към съвършенство.

Експертният дизайн осигурява естетика и качество без компромис: неговите балансирани пропорции, врати без рамки, покрития и леснодостъпни функции са проектирани с прецизност, която позволява на всеки детайл да добави своята нотка елегантност и съвършенство.

ЗАЕМЕТЕ МЯСТОТО СИ В УНИКАЛНИЯ PEUGEOT i-COCKPIT®

/image/52/3/pc05-peugeot-508-2018-403-fr.441523.jpg

Поемете контрола с PEUGEOT i-Cockpit®.

Усетете отличната видимост и пъргавина, които ви осигурява позицията на шофиране, с компактен волан, конфигуруем цифров дисплей на нивото на очите и 10-инчов капацитивен сензорен екран с висока резолюцияi. Насладете се на комфорта на седалките, функцията за многоточков масажi и Hi-Fi аудиосистемата FOCAL®i, предлагаща удоволствието от кристално чист звук.

ИЗИСКВАЙТЕ ЕФЕКТИВНОСТ

/image/54/5/pc05-peugeot-508-2202styp-304.441545.jpg

Не правете компромиси и постигнете невъзможното.

Благодарение на ефективността на своите двигатели Euro 6.2 PureTech или BlueHDi и 8-степенната автоматична скоростна кутия EAT8i, PEUGEOT 508 съчетава мощност и контролирани CO2 емисии.

ОТКРИВАЙТЕ НЕОТКРИВАЕМОТО

/image/52/1/5-peugeot-508-2018-nightvision-v3-fr-wip.441521.jpg

Изживейте добавената реалност.

С помощта на инфрачервената камераi в предната част на автомобила технологията Night Visioni ви позволява засичането на пешеходци или животни на пътя през нощта. Оборудван с най-новите функции за безопасност и системи в помощ на водачаi, новият PEUGEOT 508 засилва усещането за високи технологии.

ПЛАНИРАЙТЕ МАРШРУТА СИ С ЧУВСТВО

/image/52/4/pc05-peugeot-508-2018-069-fr.441524.jpg

Бъдете вдъхновени.

С прецизното си задвижване и образцово пътно поведение, подсилено от електронно контролирано окачванеi, новият PEUGEOT 508 увеличава удоволствието ви от шофирането и свободата на движение.

НИВА НА ОБОРУДВАНЕ ALLURE, GT LINE И GT

/image/54/4/pc69-peugeot-508-2018-458-fr.441544.jpg

ЗА БИЗНЕС КЛИЕНТИ

Независимо дали работите за себе си, или сте със свободна професия, мениджър на автопарк, управлявате своя собствена компания или шофирате служебен автомобил, разгледайте новия PEUGEOT 508, свързаните с него услуги и нашите предложения за бизнес клиенти.

 

СРЕДЕН РАЗХОД НА ГОРИВО НА БАЗА НА УПОТРЕБАТА

За да предостави на клиентите си по-добра информация, PSA Group предлага независими, сертифицирани изчисления на реалния разход на гориво.

Вижте средния разход на гориво на новия PEUGEOT 508 на базата на употребата му.i

/image/53/1/pc69-peugeot-508-2018-401-fr.441531.jpg

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ

Peugeot Buy Back

Възможност за обратно изкупуване

Можем да изкупим стария Ви автомобил независимо от марката. Спестете време и усилия с предварителната онлайн оценка.

Peugeot Just Drive

Програма Just Drive

Добавете JUST DRIVE пакет към новия автомобил, за да спестите пари от сервизната му поддръжка.

ГАЛЕРИЯ

ВИЖТЕ СЪЩО

Разход на гориво и емисии (1) в реална среда

За да предостави на своите клиенти възможно най-точна информация, групата PSA прави независими, сертифицирани изчисления на разхода на гориво и емисиите в реални условия. Изчисленията са направени в партньорство с неправителствената организация Transport & Environment  (Транспорт и околна среда) (2) и „France Nature Environnement“ (3). Заедно те са определили протокол за измерване на реалния разход на гориво и емисиите, който е одобрен от сертифициращата компания Bureau Veritas (4).

Този протокол предвижда реалното потребление на гориво и емисиите на автомобилите, които се тестват по маршрут от 92,3 км, включващ градско, извънградско шофиране и шофиране по магистрала. Тестваните автомобили изминават маршрута в нормални условия на движение, с пътници и багаж. Използването на климатик или отопление също е задължително. Избраните маршрути имат наклони, които са характерни за реалната среда (5).

Това позволява на Peugeot, част от групата PSA, да общува с клиентите си при пълна прозрачност.

(1) Емисии на азотен оксид (NOx) и брой на емитираните частици (PN) (2) Transport & Environment (Транспорт и околна среда): Европейска асоциация за околната среда, специализирана в създаването на устойчива транспортна политика. (3) France Nature Environnement: Френска федерация на асоциации за защита на природата и околната среда. (4) Bureau Veritas: Глобална компания за инспекция, сертификация и лабораторни тестове. (5) Предоставените цифри, които се разграничават от официалните данни за потреблението на гориво в ЕС, са само общо ръководство, само за информационни цели и основани на нехармонизиран протокол за изпитване. Ние не поемаме отговорност относно пълнотата, точността, надеждността, пригодността или наличността на оценката, за каквато и да е цел. Резултатите от теста са достъпни на уебсайта на групата PSA: www.groupe-psa.com. За да се сравнят разхода на гориво на нов лек автомобил или стойностите на емисиите на CO2, въз основа на хармонизиран протокол на ЕС за изпитване на превозни средства, следва да се използват официалните стойности за разхода на гориво или емисиите на CO2. За повече информация, моля посетете https://ec.europa.eu/clima/policies/transport/vehicles/labelling_en.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ