АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Интересувате ли се от Peugeot 5008 SUV? Направете следващата крачка с конфигуратора на Peugeot: изберете версията, двигателя, цвета и оборудването и си представете себе си зад волана на Вашия бъдещ голям SUV!

Избрали сте Peugeot 5008: мощен и елегантен, технологично усъвършенстван и изискан, този нов 7-местен SUV е създаден да усили Вашето сетивно изживяване и да увеличи възможностите Ви за действие. Започнете да персонализирате Вашия автомобил, като изберете едно от следните нива на оборудване: Peugeot 5008 Access, Peugeot 5008 Active, Peugeot 5008 Allure, Peugeot 5008 GT Line, Peugeot 5008 GT. 

Peugeot предлага бензинови двигатели PureTech (1.2 e-THP 130 S&S), дизелови двигатели BlueHDi (1,6 BlueHDi 120 S&S) и оборудване от най-ново поколение, които осигуряват динамика и икономичност. По отношение на комфорт по време на шофиране, можете да изберете механична или автоматична скоростна кутия и да се наслаждавате на широка гама свързано оборудване в купето.

След като сте избрали версията, преминете на следващата стъпка в конфигуратора и изберете двигателя, вида гориво и скоростната кутия, които отговарят най-добре на Вашите нужди. След това изберете цвета на каросерията (Gris Artense ли е Вашият цвят или бихте предпочели Bleu Bourrasque или Emerald Crystal ) и вида джанти. Най-накрая можете да персонализирате интериора на автомобила, да откриете стандартното оборудване и да изберете Вашите допълнителни аксесоари.