НОВИЯТ SUV PEUGEOT 5008

Добре дошли в новото измерение на SUV PEUGEOT 5008. Мощен и елегантен, технологичен и усъвършенстван, новият SUV PEUGEOT 5008 е създаден да усили сетивното ви изживяване и да увеличи възможностите ви за действие.

SUV ОТ НОВО ИЗМЕРЕНИЕ

/image/33/6/peugeot-5008-0709styp-103.65304.256336.jpg

СЪЗДАВАНЕТО НА ЕДНО НОВО ИЗМЕРЕНИЕ

Мощен и елегантен, дизайнът на новия SUV PEUGEOT 5008 впечатлява от пръв поглед. Издълженият му силует, покривът в цвят Black Diamond  и покритието на предната решетка с хромирани ребра подчертават с финес щедрите му размери.

/image/33/7/peugeot-5008-2016-008-fr.256337.jpg

ПРЕОТКРИТА СВОБОДА

Сами или в многобройна компания, на борда на новия SUV PEUGEOT 5008 със 7 места, изживяването ви придобива ново измерение. В луксозна среда се наслаждавайте на изключителната светлина от отварящия се панорамен покрив. Настанете се удобно на седалките с функция многоточков масаж i, персонализирайте обстановката в купето, благодарение на PEUGEOT i-Cockpit® Amplify, и се наслаждавайте на звука от Hi-Fi аудиосистемата Focal®.

УСИЛЕНО УСЕЩАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

/image/33/8/peugeot-5008-2016-338-frv2-wip.146992.256338.jpg
/image/33/9/peugeot-5008-2016-249-fr.256339.jpg

ИНТУИТИВНОСТ НА ВЪРХА НА ПРЪСТИТЕ ВИ

Отворете сетивата си на борда на новия PEUGEOT i-Cockpit® и се потопете в неговата високотехнологична, цифрова, свързана и персонализирана среда. Насладете се на добрия захват и лекота на въртене на компактния волан, облицован с висококачествена кожа i, и усетете пътя и акустичния комфорт, присъщи на големите пътнически автомобили. Благодарение на усъвършенствани технологии за двигателя  и системи в помощ на водача от най-ново поколение, усещането ви при шофиране придобива ново измерение.

УВЕЛИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДЕЙСТВИЕ

/image/34/1/peugeot-5008-2016-185-fr.256341.jpg
/image/34/0/peugeot-5008-2016-328-bis.256340.jpg
/image/34/2/peugeot-5008-2016-190-fr.256342.jpg

Независимо дали желаете да пътувате в голяма компания или да се възползвате максимално от огромния товарен обем на багажника, SUV PEUGEOT 5008 е напълно модулируем, за да отговори на вашите нужди. Оборудван със зарядна станция Dockstationi, която може да се интегрира в багажника, можете отново да надскочите границите на своята мобилност, като изминете последните няколко километра от своето пътуване с електрическия велосипед e-Bike eF01i.

За да повиши вашата безопасност и удоволствие от шофирането, дизайнът на новия SUV PEUGEOT 5008 е оптимизиран, по-специално чрез значително олекотяване на шасито, каросерията и оборудването. В съчетание с мощните двигатели BlueHDi, PureTech или THP и автоматична скоростна кутия EAT6, новият SUV PEUGEOT 5008 отваря пътя на нова ера на по-мощни SUV модели.

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ

Peugeot Buy Back

Възможност за обратно изкупуване

Можем да изкупим стария Ви автомобил независимо от марката. Спестете време и усилия с предварителната онлайн оценка.

Peugeot Just Drive

Програма Just Drive

Добавете JUST DRIVE пакет към новия автомобил, за да спестите пари от сервизната му поддръжка.

НАМЕРЕТЕ ДИЛЪР

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

ОТКРИЙТЕ СЪЩО

Разход на гориво и емисии (1) в реална среда

За да предостави на своите клиенти възможно най-точна информация, групата PSA прави независими, сертифицирани изчисления на разхода на гориво и емисиите в реални условия. Изчисленията са направени в партньорство с неправителствената организация Transport & Environment  (Транспорт и околна среда) (2) и „France Nature Environnement“ (3). Заедно те са определили протокол за измерване на реалния разход на гориво и емисиите, който е одобрен от сертифициращата компания Bureau Veritas (4).

Този протокол предвижда реалното потребление на гориво и емисиите на автомобилите, които се тестват по маршрут от 92,3 км, включващ градско, извънградско шофиране и шофиране по магистрала. Тестваните автомобили изминават маршрута в нормални условия на движение, с пътници и багаж. Използването на климатик или отопление също е задължително. Избраните маршрути имат наклони, които са характерни за реалната среда (5).

Това позволява на Peugeot, част от групата PSA, да общува с клиентите си при пълна прозрачност.

(1) Емисии на азотен оксид (NOx) и брой на емитираните частици (PN) (2) Transport & Environment (Транспорт и околна среда): Европейска асоциация за околната среда, специализирана в създаването на устойчива транспортна политика. (3) France Nature Environnement: Френска федерация на асоциации за защита на природата и околната среда. (4) Bureau Veritas: Глобална компания за инспекция, сертификация и лабораторни тестове. (5) Предоставените цифри, които се разграничават от официалните данни за потреблението на гориво в ЕС, са само общо ръководство, само за информационни цели и основани на нехармонизиран протокол за изпитване. Ние не поемаме отговорност относно пълнотата, точността, надеждността, пригодността или наличността на оценката, за каквато и да е цел. Резултатите от теста са достъпни на уебсайта на групата PSA: www.groupe-psa.com. За да се сравнят разхода на гориво на нов лек автомобил или стойностите на емисиите на CO2, въз основа на хармонизиран протокол на ЕС за изпитване на превозни средства, следва да се използват официалните стойности за разхода на гориво или емисиите на CO2. За повече информация, моля посетете https://ec.europa.eu/clima/policies/transport/vehicles/labelling_en.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ