АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Интересувате ли се от Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport? Направете следващата крачка с конфигуратора на Peugeot: изберете нивото на оборудване, двигателя, цвета и оборудването и си представете себе си зад волана на Вашия бъдещ спортен хечбек!

 Peugeot 308 By Peugeot Sport: е квинтесенция на спортния дух. Неговият стил, оборудване и ексклузивен двигател Ви канят да изживеете новото интензивно шофиране на върховия спортен компактен автомобил: 308 GTi by Peugeot Sport. Започнете да персонализирате Вашия автомобил, като изберете ниво на оборудване: Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport.

Peugeot предлага бензинови двигатели PureTech (1.6 e-THP 270 к.с.) и оборудване от най-ново поколение, които осигуряват динамика и икономичност. По отношение на комфорт по време на шофиране, можете да изберете механична скоростна кутия и да се наслаждавате на широка гама свързано оборудване в купето.

След като сте избрали нивото на оборудване, преминете на следващата стъпка в конфигуратора и изберете двигателя, вида гориво и скоростната кутия, които отговарят най-добре на Вашите нужди. След това изберете цвета на каросерията (Bleu Magnetic ли е Вашият цвят или бихте предпочели Blanc Nacrée или Noir Perla Nera?) и вида джанти. Най-накрая можете да персонализирате интериора на автомобила, да откриете стандартното оборудване и да изберете Вашите допълнителни аксесоари.