АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Интересувате ли се от Peugeot 301? Направете следващата крачка с конфигуратора на Peugeot: изберете нивото на оборудване, двигателя, цвета и оборудването и си представете себе си зад волана на Вашия бъдещ седан!

Здравият, удобен, и свързан шосеен автомобил  Peugeot 301, е еднакво удобен в града и извън него. Започнете да персонализирате Вашия автомобил, като изберете ниво на оборудване: Peugeot 301 Access, Peugeot 301 Active, Peugeot 301 Allure. 

Peugeot предлага бензинов двигател PureTech (1.2 VTi 82 к.с.), дизелов двигател BlueHDi (1.5 BlueHDi 102) и оборудване от най-ново поколение, които осигуряват динамика и икономичност. По отношение на комфорт по време на шофиране, можете да  се наслаждавате на широка гама свързано оборудване в купето.

След като сте избрали нивото на оборудване, преминете на следващата стъпка в конфигуратора и изберете двигателя, вида гориво и скоростната кутия, които отговарят най-добре на Вашите нужди. След това изберете цвета на каросерията. Gris Platinium ли е Вашият цвят или бихте предпочели Bleu Nuit или Moka? Най-накрая можете да персонализирате интериора на автомобила, да откриете стандартното оборудване и да изберете Вашите допълнителни аксесоари.