PEUGEOT 3008 УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО

Peugeot 3008 SUV 67 AWARDS
Peugeot 3008 SUV 67 AWARDS

PEUGEOT 3008 SUV

ОТЛИЧНО ПОВЕДЕНИЕ

/image/59/8/peugeot-3008-2016-156-fr.img.71294.125598.jpg

С висока позиция за водача и увеличен пътен просвет новият SUV PEUGEOT 3008 има прецизно и впечатляващо поведение на пътя. Веднъж щом усетите това безопасно и плавно поведение, няма да можете да спрете да шофирате!

/image/59/3/peugeot_3008_layout15-2.68578.125593.jpg

Euro NCAP

 PEUGEOT 3008 GT е получил най-високия възможен рейтинг от 5 звезди в програмата за оценка на безопасността на автомобилите Euro NCAP за 2016 г.
От 2016 г. Euro NCAP може да дава две оценки на един модел:
- Едната оценка посочва основния рейтинг за безопасност, приложим към автомобил само със стандартно оборудване,
- Втората оценка посочва нивото на безопасност, което може да се достигне с допълнителните и опционални пакети за безопасност.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ

Системата за помощ при паркиране използва камери, за да може водачът да вижда всички зони около автомобила на бордовия сензорен екран. Изглед от птичи поглед към автомобила и заобикалящата го среда се извежда в реално време, докато и когато маневрирате.
Това означава, че водачът има 360-градусов изглед и може да вижда всякакви близки препятствия.

АКТИВНА СПИРАЧКА ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Тази технология е последно поколение при автоматичните системи за аварийно спиране, които се намесват, ако засекат предстоящ сблъсък. Камерата и радарът засичат и движещи се, и неподвижни препятствия. Ако водачът не успее да спре, достатъчно или изобщо, системата активира спирачната система вместо водача. Така Активната спирачка за безопасност помага за избягване на сблъсъци или за минимизиране на последствията чрез намаляване на скоростта при удара.

АДАПТИВЕН АВТОПИЛОТ СЪС СТОП ФУНКЦИЯ

Чрез радарен сензор системата засича автомобила отпред и автоматично поддържа безопасна, предварително зададена дистанция, използвайки спирачката и газта.
Тази функция е достъпна между 30 км/ч и 160 км/ч

УПРАВЛЕНИЕ ПОД КОНТРОЛ

/image/59/5/peugeot_3008_galerie-15-1.125595.jpg
/image/59/6/peugeot_3008_galerie-31-1.125596.jpg

PEUGEOT 3008 SUV е пъргав в града, но също така обича да се изразява далеч от утъпканите пътеки с функцията Advanced Grip Control (Усъвършенстван контрол на сцеплението). Регулаторът на централната конзола ви позволява да изберете режима на сцепление, който най-много подхожда на настилката, по която се движите, независимо дали е сняг, кал или пясък. Когато сте изправени пред най-стръмните склонове, иновативната функция Помощ при движение по наклон автоматично регулира скоростта на автомобила в зависимост от стръмнината на склона, като го движи постепенно и плавно надолу, без да използва спирачката или газта.

ПОСТОЯННА СВЪРЗАНОСТ

/image/59/9/peugeot-3008-2016-235-fr.img.125599.jpg
/image/59/7/peugeot-3008-2016-895-fr.img.125597.jpg

С функцията Mirror Screen можете да се наслаждавате на всичките си съвместими смартфон приложения на Apple CarPlayTM, MirrorLink® и Android Auto* на бордовия сензорен екран на автомобила. Можете да зареждате телефона си безжично.

*САМО СЕРТИФИЦИРАНИ ПРИЛОЖЕНИЯ НА MIRRORLINK®, APPLE CARPLAYTM И ANDROID AUTO (НАЛИЧНИ ОТ КРАЯ НА 2016 Г.) ЩЕ РАБОТЯТ ПРИ СПРЯЛ АВТОМОБИЛ ИЛИ В ДВИЖЕНИЕ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ УСЛОВИЯТА. НЯКОИ ОТ ФУНКЦИИТЕ НА ВЪПРОСНИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ НЯМА ДА БЪДАТ АКТИВНИ ПРИ ДВИЖЕЩ СЕ АВТОМОБИЛ. НЯКОИ ВИДОВЕ СЪДЪРЖАНИЕ, КОИТО ВЕРОЯТНО СА БЕЗПЛАТНИ НА ВАШИЯ СМАРТФОН, ИЗИСКВАТ АБОНАМЕНТ ЗА ЕКВИВАЛЕНТНО СЕРТИФИЦИРАНО ПЛАТЕНО ПРИЛОЖЕНИЕ НА MIRRORLINK®, APPLE CARPLAYTM ИЛИ ANDROID AUTO. ФУНКЦИЯТА MIRROR SCREEN РАБОТИ ИЛИ ЧРЕЗ ТЕХНОЛОГИЯТА MIRRORLINK® (ЗА ANDROID, BLACKBERRY И WINDOWS PHONE ТЕЛЕФОНИ, КОИТО СА СЪВМЕСТИМИ С MIRRORLINK®), ИЛИ ЧРЕЗ APPLE CARPLAYTM (ЗА ТЕЛЕФОНИ С ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА IOS), ИЛИ ЧРЕЗ ANDROID AUTO (ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ С ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ANDROID), ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ АБОНАМЕНТНИЯТ ВИ ПЛАН ВКЛЮЧВА ИНТЕРНЕТ ДОСТЪП. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НА HTTP://SERVICES.PEUGEOT.FR/DECOUVRIR-MIRROR-SCREEN/

ПРЕМИУМ FOCAL® HI-FI СИСТЕМА

Focal

Шофирайте в пълен лукс в комфортните спортни седалки, докато музиката ви звучи на премиум Hi-Fi системата от FOCAL. Системата с 10 високоговорителя с ексклузивна технология FOCAL® ви осигурява чиста, ясна акустика в автомобила. PEUGEOT 3008 SUV е първият сериен модел, който е оборудван с технология от френските специалисти по акустиката FOCAL®! В PEUGEOT 3008 можете да се насладите на същността и духа на емблематичната акустика на Focal®, която е резултат от над 35 години иновации и експертен опит в Hi-Fi мембраните и високоговорителите.