orange
orange

PEUGEOT 208

Peugeot 208 преобръща представите ви. Благодарение на ергономичността от нов тип, намаления диаметър на волана и уредите на бордното табло, изнесени на нивото на очите, 208 е по-лесно управляем, интуитивен и сигурен.

3 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ 208

СЪБЛАЗНИТЕЛНО МАГНЕТИЧЕН

orange208

ИНТУИТИВНО, ВЪЛНУВАЩО ШОФИРАНЕ

/image/94/3/peugeot_208_1502pc012.137943.jpg

ЕФИКАСНОСТ И СИГУРНОСТ

/image/94/4/peugeot_208_2015_616_fr.137944.jpg

СЪБЛАЗНИТЕЛНО МАГНЕТИЧЕН

208-red

По-спортен и елегантен от всякога, новият PEUGEOT 208 демонстрира съблазнителен чар и обновен и уверен стил още от пръв поглед Новите фарове за мъгла и новата идентичност визулано трансформират автомобила, правейки го по-широк, по-динамичен и уверен на улицата - една мигновена и неустоима покана да седнете зад волана.

ИНТУИТИВНО, ВЪЛНУВАЩО ШОФИРАНЕ

/image/94/1/peugeot_208_2015_360_fr.137941.jpg

Новият PEUGEOT 208 има изчистен, виококачествен интериор, където всяка функция на автомобила е леснодостъпна и интуитивна за управление благодарение на PEUGEOT i-Cockpit.

С компактния волан, бордно табло на нивото на очите и голям сензорен екранi, PEUGEOT i-Cockpit осигурява усещане за вълнуващо, инстинктивно и безопасно шофиране.

ЕФИКАСНОСТ И СИГУРНОСТ

/image/94/8/peugeot_208_2015_173_fr.137948.jpg

Новият PEUGEOT 208 осигурява идеалната комбинация от компактност, лекота, аеродинамика и усещане на пътя - за перфектен синтез на комфорт и пътно поведение.

В комбинация с нови функции, технологично оборудване и широка гама двигатели от последно поколение. Всички двигатели, както бензиновите PureTech, така и дизеловите BlueHDi отговарят на европейския Euro 6 стандарт и осигуряват ефективност и икономия на гориво, които определят стандарта в сегмента.

/image/95/1/eat6-1408tech001.137951.jpg

Новата EAT6 6-степенна автоматична скоростна кутия

Новият PEUGEOT 208 се предлага и с новата EAT6 6- степенна автоматична скоростна кутия, осигуряваща плавна и бърза смяна на предавките, като същевременно оптимизира и усилва усещанията при шофиране.

СНИМКИ И ВИДЕО

НАМЕРЕТЕ ДИЛЪР

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

ОТКРИЙТЕ СЪЩО

Разход на гориво и емисии (1) в реална среда

За да предостави на своите клиенти възможно най-точна информация, групата PSA прави независими, сертифицирани изчисления на разхода на гориво и емисиите в реални условия. Изчисленията са направени в партньорство с неправителствената организация Transport & Environment  (Транспорт и околна среда) (2) и „France Nature Environnement“ (3). Заедно те са определили протокол за измерване на реалния разход на гориво и емисиите, който е одобрен от сертифициращата компания Bureau Veritas (4).

Този протокол предвижда реалното потребление на гориво и емисиите на автомобилите, които се тестват по маршрут от 92,3 км, включващ градско, извънградско шофиране и шофиране по магистрала. Тестваните автомобили изминават маршрута в нормални условия на движение, с пътници и багаж. Използването на климатик или отопление също е задължително. Избраните маршрути имат наклони, които са характерни за реалната среда (5).

Това позволява на Peugeot, част от групата PSA, да общува с клиентите си при пълна прозрачност.

(1) Емисии на азотен оксид (NOx) и брой на емитираните частици (PN) (2) Transport & Environment (Транспорт и околна среда): Европейска асоциация за околната среда, специализирана в създаването на устойчива транспортна политика. (3) France Nature Environnement: Френска федерация на асоциации за защита на природата и околната среда. (4) Bureau Veritas: Глобална компания за инспекция, сертификация и лабораторни тестове. (5) Предоставените цифри, които се разграничават от официалните данни за потреблението на гориво в ЕС, са само общо ръководство, само за информационни цели и основани на нехармонизиран протокол за изпитване. Ние не поемаме отговорност относно пълнотата, точността, надеждността, пригодността или наличността на оценката, за каквато и да е цел. Резултатите от теста са достъпни на уебсайта на групата PSA: www.groupe-psa.com. За да се сравнят разхода на гориво на нов лек автомобил или стойностите на емисиите на CO2, въз основа на хармонизиран протокол на ЕС за изпитване на превозни средства, следва да се използват официалните стойности за разхода на гориво или емисиите на CO2. За повече информация, моля посетете https://ec.europa.eu/clima/policies/transport/vehicles/labelling_en.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ