Персонализирайте Вашия бъдещ компактен SUV

Конфигурирайте Вашия компактен SUV Peugeot 2008

Интересувате ли се от Peugeot 2008 SUV? Направете следващата крачка с конфигуратора на Peugeot: изберете версията, двигателя, цвета и оборудването и си представете себе си зад волана на Вашия бъдещ компактен SUV!

Седнете зад волана на компактния и елегантен SUV и се насладете на уникално изживяване при шофиране. Започнете да персонализирате Вашия автомобил, като изберете версия: Peugeot 2008 Active или Peugeot 2008 Allure.

Peugeot предлага бензинови двигатели PureTech (1.2 e-THP 110 EAT6 S&S), дизелови двигатели BlueHDi  (1.5 BlueHDi 102) и оборудване от най-ново поколение, които осигуряват динамика и икономичност. По отношение на комфорт по време на шофиране, можете да изберете механична или автоматична скоростна кутия и да се наслаждавате на широка гама свързано оборудване в купето.

След като сте избрали версията, преминете на следващата стъпка в конфигуратора и изберете двигателя, вида гориво и скоростната кутия, които отговарят най-добре на Вашите нужди. След това изберете цвета на каросерията. Nera Black ли е Вашият цвят или бихте предпочели Rouge Ultimate или Blanc Nacré? Най-накрая можете да персонализирате интериора на Вашия автомобил, да откриете стандартното оборудване и да изберете Вашите допълнителни аксесоари.