ТЕХНОЛОГИИ

PEUGEOT 108 се предлага с разнообразно високотехнологично оборудване и опции за свързаност, предназначени да опростят градския живот.

СЕНЗОРЕН ЕКРАН

/image/25/2/peugeot_108_2014_203_fr-480x2601.420252.jpg

PEUGEOT 108 е предвестник на нова ера в технологиите за градски автомобили със своя голям 7-инчов сензорен екранi, заемащ централно място на бордното табло. Той служи като интерфейс за радиото и бордовия компютър, както и за конфигуриране на настройките на автомобила. Сензорният екран е и мястото, където водачът гледа и управлява цялата важна информация за шофирането.

MIRROR SCREEN

/image/25/6/peugeot-108-mirrorscreen.420256.jpg

Технологията Mirror Screeni трансформира сензорния екран в огледало на вашия смартфон*. Ще можете да виждате обичайното си меню и да управлявате телефона си и приложенията му директно и лесно от сензорния екран.

* Само сертифицирани приложения на Android Auto, Apple CarPlayTM или MirrorLink® ще работят при спрял автомобил и при шофиране, както е приложимо. Някои функции на приложенията са недостъпни, докато автомобилът е в движение. Някои видове съдържание, които вероятно са безплатни на вашия смартфон, изискват платен абонамент за еквивалентно сертифицирано приложение на Android Auto, Apple CarPlayTM или MirrorLink®. В зависимост от случая функцията Mirror Screen работи през Android Auto (за телефони с Android), през Apple CarPlayTM (за телефони с iOS) или през технологията MirrorLink® (за телефони с Android, съвместими с MirrorLink®) в зависимост от абонаментния мобилен план на клиента, включващ интернет достъп. За повече информация посетете: http://www.peugeot.bg/useful-links/my-peugeot/mirror-screen/

АВТОМАТИЧНА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

/image/25/3/article4_480x260.420253.jpg

Автоматичната еднозонова климатична системаiконтролира и оптимизира следните функции: температурата в купето, скоростта на въздушния поток, разпределението на въздуха и поемането на въздух.