АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Конфигурирайте Вашия градски автомобил Peugeot 108 с 5 врати

Интересувате ли се от Peugeot 108 5 с врати? Направете следващата крачка с конфигуратора на Peugeot: изберете нивото на оборудване, двигателя, цвета и оборудването и си представете себе си зад волана на Вашия бъдещ градски автомобил!

Избрали сте Peugeot 108 с 5 врати, който излъчва шикозен, елегантен стил. Във версията с 5 врати този компактен градски хечбек утвърждава своята отличителност и оригиналност. Неговото свързано оборудване ще преобрази ежедневието Ви. 

Peugeot предлага бензинов двигател PureTech (1.0 VTi 72 к.с.) и оборудване от най-ново поколение, който осигурява динамика и икономичност. По отношение на комфорт по време на шофиране, можете да се наслаждавате на широка гама свързано оборудване в купето.

След като сте избрали нивото на оборудване, преминете на следващата стъпка в конфигуратора и изберете двигателя, вида гориво и скоростната кутия, които отговарят най-добре на Вашите нужди. След това изберете цвета на каросерията (Noir Caldera ли е Вашият цвят или бихте предпочели Rouge Scarlett или Blanc Lipizan?) и вида джанти. Най-накрая можете да персонализирате интериора на автомобила, да откриете стандартното оборудване и да изберете Вашите допълнителни аксесоари.