АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Шикозен, елегантен, оригинален и отличаващ се, специално създаден за изискан градски начин на живот, PEUGEOT 108 е забележително компактен и се предлага във версия хечбек или версия с отваряем покрив.

5 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ PEUGEOT 108

ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ВИ ОТИВА

/image/19/9/article2_1920x1080_1.420199.jpg

ЕЛЕГАНТЕН, СТИЛЕН ДИЗАЙН

/image/20/0/article2_1920x1080_2.420200.jpg

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

personalisation

Mirror Screen

/image/22/0/peugeot-108-mirrorscreen.420220.jpg

ТЕХНОЛОГИИ

108

ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ВИ ОТИВА

С дързък вид и грациозни линии, с безброй опции за персонализиране, високотехнологично оборудване и възможности за свързване - ежедневието ви никога няма да бъде същото.

ЕЛЕГАНТЕН, СТИЛЕН ДИЗАЙН

elegant

PEUGEOT 108 е истински модел на стилната елегантност. Той събира погледите, където и да отиде, благодарение на изискан градски дизайн, допълнен от динамични линии и прецизни детайли. Може да бъде персонализиран, така че да отговаря на всяко ваше желание с възможност за избор между 8 цвята за каросерията плюс теми и различен интериор.
PEUGEOT 108 TOP! е оборудван с голям, напълно прибиращ се платнен покрив, който ще ви даде свежа перспектива за големия град.

ТЕХНОЛОГИИ

technology

Освен компактния размер на 108, камерата за паркиране на заден ход* прави паркирането бързо и лесно навсякъде.

Полезната система Open & Go** ви позволява да заключвате и отключвате вратите без да използвате ключ и да стартирате автомобила, като просто натиснете бутона Start/Stop.
* Допълнително оборудване в зависимост от това дали избраната версия е оборудвана със сензорен екран
** Допълнително оборудване или не се предлага в зависимост от версията

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

personalisation

Има PEUGEOT 108 за всеки!

С 8 цвята за каросерията, две теми и редица варианти за интериора PEUGEOT 108 може да бъде персонализиран, за да отговаря на личността и предпочитанията ви. За да създадете PEUGEOT 108, който отразява истинската ви същност, просто изберете свободно от наличните цветове, стилове и оригинални детайли за интериора и екстериора.
PEUGEOT 108 TOP! дори ви позволява да персонализирате мекия покрив в цвят Black, Denim или Green Fizz. Дайте свобода на творческите си инстинкти в стилния 108 - няма по-добър начин да се откроите от останалите!

MIRROR SCREEN

/image/22/0/peugeot-108-mirrorscreen.420220.jpg

Технологията Mirror Screen* трансформира сензорния екран в огледало на вашия смартфон**. Ще можете да виждате обичайното си меню и да управлявате телефона си и приложенията му директно и лесно от сензорния екран.

* Допълнително оборудване или не се предлага в зависимост от версията
** Само сертифицирани приложения на Android Auto, Apple CarPlayTM или MirrorLink® ще работят при спрял автомобил и при шофиране, както е приложимо. Някои функции на приложенията са недостъпни, докато автомобилът е в движение. Някои видове съдържание, които вероятно са безплатни на вашия смартфон, изискват платен абонамент за еквивалентно сертифицирано приложение на Android Auto, Apple CarPlayTM или MirrorLink®. В зависимост от случая функцията Mirror Screen работи през Android Auto (за телефони с Android), през Apple CarPlayTM (за телефони с iOS) или през технологията MirrorLink® (за телефони с Android, съвместими с MirrorLink®) в зависимост от абонаментния мобилен план на клиента, включващ интернет достъп. За повече информация посетете: http://www.peugeot.bg/useful-links/my-peugeot/mirror-screen/

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ

Peugeot Buy Back

Възможност за обратно изкупуване

Можем да изкупим стария Ви автомобил независимо от марката. Спестете време и усилия с предварителната онлайн оценка.

Peugeot Just Drive

Програма Just Drive

Добавете JUST DRIVE пакет към новия автомобил, за да спестите пари от сервизната му поддръжка.

КАКЪВ Е СРЕДНИЯТ РАЗХОД НА ГОРИВО* НА ВАШИЯ 108?

За да предостави на клиентите си по-добра информация, PSA Group предоставя независими, сертифицирани изчисления на реалния разход на гориво. Научете повече >

* Изчислен среден разход на гориво, базиран на реалното потребление на автомобила, данни, получени от тестовия протокол или изчисления, използващи тези данни. Тази оценка се предоставя само като ориентир и може да варира в зависимост от условията на реално потребление. Тя трябва да се разграничава от приетия разход на гориво от ЕС (само официални стойности) и зависи от тестовата хипотеза и условията. Ето защо тя няма генерална стойност. Тестовият протокол е наличен на сайта на PSA Group: www.groupe-psa.com.