PARTNER ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО

СЕДАЛКА MULTIFLEX: УНИКАЛНА МОДУЛНОСТ

/image/96/2/peugeot-partner-load-01.136962.jpg
/image/96/3/peugeot-partner-load-02.136963.jpg
/image/96/4/peugeot-partner-load-03.136964.jpg

Със седалката Multiflex, PEUGEOT Partner предлага изключителни възможности за възползване от вътрешното пространство. Специфично за PEUGEOT Partner от лансирането му, това уникално за сегмента оборудване позволява не само да се превозят 3 души отпред, но и предлага множество други предимства!

В случай на нужда, страничната седалка може да се прибере по такъв начин, че да предостави равен под в продължение на товарния отсек. Тогава Partner може да поеме дълги до 3 м товари (3,25 m при дългата версия) при височина от 1 м (за по-голяма сигурност укрепете добре товара). Седалката на страничното място може да бъде изцяло повдигната и прибрана, така че да осигури възможност за превозване на високи предмети отпред, като по този начин товарният обем се увеличава с още 400 л. При тези две конфигурации на борда могат да се превозят двама души.

ЛЕСЕН ДОСТЪП

Достъпът до борда на PEUGEOT Partner е улеснен от нисък товарен праг. Със същата цел задните асиметрични врати, които могат да бъдат и остъклени, се отварят на 180°. Така се получава удобен достъп до правоъгълен отвор, който улеснява товаренето на обемисти товари.

Товаренето може да бъде също така улеснено с наличието на една или две странични плъзгащи се врати.
С полезна широчина от 1,62 m и 1,23 m между подкалниците, PEUGEOT Partner може да поеме 2 Европалета (1,2 m x 0,80 m) още при късата версия L1.
Автомобилът може да бъде оборудван също така със специален отвор за превоз на дълги товари, който позволява да транспортирате предмети с голяма дължина при затворени задни врати.

ОБЕЗОПАСЕН ТОВАР

/image/96/8/peugeot-partner-load-07.136968.jpg
/image/96/9/peugeot-partner-load-08.136969.jpg
/image/97/0/peugeot-partner-load-09.136970.jpg

На пода на товарния отсек на PEUGEOT Partner, 6 крепежни халки позволяват да укрепите транспортираните товари. На ваше разположение е набор от различни прегради като преграда тип стълба зад водача, прътна преграда на половин височина с отвор и мрежа в горната част. Плътната преграда с остъклено прозорче допълва предложенията за сигурни и функционални прегради.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ

Partner Izo L

Лекотоварният автомобил PEUGEOT Partner се предлага също така във версия кабина с равен под. Тази версията предлага ефикасна база за трансформация, позволяваща на специалистите да адаптират автомобила към потребностите на тясно специализирани клиенти.