ТЕХНОЛОГИИ И БЕЗОПАСНОСТ

Peugeot Partner Van of the year 2019
Peugeot Partner Van of the year 2019

SURROUND REAR VISION

/image/15/6/peugeot-par-2018-014-fr.482156.jpg

С новия PEUGEOT Partner ще бъдете едни от първите, които ще се възползват от функцията Surround Rear Visioni.

Тази иновация ще направи шофирането по-лесно и по-безопасно, така че да можете по-ефективно да следите пътната обстановка, дори без да гледате през прозорците.

Тя извежда изображение на екрана, разположен на мястото на централното вътрешно огледало за обратно виждане на предното стъкло, използвайки две камериi,  и показва зоната около автомобила.

Тази система има 3 подфункции:
- изглед към страната на пътника отпред, за да визуализира зоната отстрани на автомобила и да подобри видимостта към мъртвата точка.
- функция за далечен изглед.
- камера за обратно виждане, която визуализира зоната непосредствено зад автомобила и улеснява маневрирането, като указва широчината на автомобила ви с разгънати огледала за обратно виждане на разстояние от 30 см, 1 м и 2 м от бронята, като радиусът на завой на автомобила ви зависи от позицията на волана, както и радиуса на отваряне на задните врати i.

С функцията Surround Rear Vision (Пространствен заден изглед) вече не е необходимо да избирате между подобряването на безопасността чрез увеличаване на видимостта и обезопасяването на товара си, който понякога струва повече от самия автомобил, като изберете неостъклена товарна зонаi.

i

ИНДИКАТОР ЗА ПРЕТОВАРВАНЕ

НЕ НАДХВЪРЛЯЙТЕ ЛИМИТА

/image/15/7/peugeot-par-2018-015-fr.482157.jpg

Иновация в сектора на лекотоварните автомобили, новият PEUGEOT Partner може да бъде оборудван с индикатор за претоварване .
Тази иновативна функция в автомобила информира водачите, когато надхвърлят максимално допустимата масаi независимо дали е технически допустима максимална маса или допустимо натоварване на всяка ос (предна и задна).

Целите са две:

 • Предотвратяване на рисковете от претоварването (влошаване на пътното поведение, влошаване на спирачния капацитет, риск от повреждане на гумите, риск от преждевременно износване на автомобила и др.)
 • Отговаряне на разумните очаквания за безопасност на пътниците и на изискванията на Закона за движение.

i

ЕЖЕДНЕВНИТЕ ВИ СЪЮЗНИЦИ

Списъкът с технологично оборудване е впечатляващ и невиждан досега в сегмента, на нивото на PEUGEOT SUV 3008, със следното оборудване в зависимост от версията: 

 • Electric parking brake (Електрическа паркинг спирачка) Освен лекотата й на употреба, вместо ръчната спирачка е налично голямо отделение за съхранение или по-голямо отделение в триместната версия
 • Функцията Adaptive cruise control (Адаптивен автопилот) поддържа зададената скорост и адаптира дистанцията до автомобила отпред. Напълно спиране на автомобила е възможно при 8-степенните автоматични трансмисии.
 • Функцията Traffic sign recognition (Разпознаване на пътните знаци), която извежда разпознатите пътни знаци и указаната максимална скорост се предлага за регулиране на автопилота.
 • Active lane departure warning system (Системата за предупреждение при неволно пресичане на маркировката) насочва към правилната лента, ако водачът не внимава.
 • Системата за предупреждение за бдителността на водача функционира благодарение на камера, следяща поведението на водача, и анализ на движенията на волана. Активира се звуково и визуално предупреждение, когато са засечени ниски нива на внимание.
 • Active Safety Brake (Активната спирачка за безопасност) се включва, ако бъде засечен риск от сблъсък.
 • Функцията за контрол на стабилността на ремаркето стабилизира ремаркето, за да неутрализира люлеенето или да забави автомобила, ако е необходимо.
 • Automatic headlamp control (Автоматичен контрол на предните фарове) за дълги и къси светлини.
 • Blind spot monitoring system (Система за следене на мъртвата точка) с предупреждение в страничните огледала.
 • Безключова система за достъп и запалване на двигателя.

 

ВЛЕЗТЕ В АВТОМОБИЛА В СВЪРЗАН РЕЖИМ!

/image/15/9/peugeot-par-2018-039-fr.482159.jpg

Свързаността е осигурена чрез голям 8-инчов сензорен екран. Разположен под ръка и обърнат към водача, той включва два USB порта, жак и Bluetooth връзка, както и система за безжично зареждане на смартфон. Системата се допълва от Mirror Screen, съвместима с Mirror Link®, Apple Carplay™ и Android Auto™.

Свързаната 3D навигация функционира с гласови команди и позволява опростено и интуитивно търсене на интересни места. Тя взема предвид информацията за пътната обстановка в реално време (TomTom Traffic). Може да извежда паркинги, бензиностанции и прогноза за времето.

ЗДРАВ ПО ПРИРОДА

НОВА ПЛАТФОРМА ЗА PEUGEOT PARTNER

/image/15/8/peugeot-par-2018-045-fr-wip.482158.jpg

Новият PEUGEOT Partner, който е тестван повече от 20 години от професионалисти, с ниво на качеството, което задава стандартите на пазара, се възползва от нова платформа, която ви позволява да се насладите максимално на интензивно удоволствие от шофирането с високо ниво на маневреност и динамично поведение.
Новият PEUGEOT Partner разполага с версия LONG с добре балансирана и утвърдена форма, чието междуосие и заден надвес са удължени за увеличен товарен капацитет, като същевременно поддържат маневреността и пъргавината.

Вземете най-доброто от двата свята:

 • Благодарение на качествата на предната част на платформата EMP2 (споделяна с последните SUV модели на маркатаi и сегашните салони) новият PEUGEOT Partner се радва на динамичен комфорт, пътно поведение, оптимизиран диаметър на завой и системи в помощ на водача, които досега бяха запазени за пътническите автомобили.
 • В задната си част новият PEUGEOT Partner се ползва оптимизирано поколение на платформата, което позволява увеличение на полезния товар до 1 000кгi, увеличение на широчината на плъзгащата се странична врата за по-лесен достъп до товарната зона, като същевременно се запазват задните врати и скритите им панти, осигурявайки оптимизирани безопасност и надеждност.