ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО

Peugeot Partner Van of the year 2019
Peugeot Partner Van of the year 2019

Основните нужди на професионалните потребители са удовлетворени от новия PEUGEOT PARTNER: максимална функционалност и товароносимост.

ДОКАЗАНО ПРОФЕСИОНАЛЕН АВТОМОБИЛ

/image/14/0/peugeot-par-2018-032-fr-bis.482140.jpg

Размерите са в съответствие със сегмента - дължина от 4,40 м за версия STANDARD, с гарантирана и оптимизирана полезна дължина от 1,81 м. Тази дължина позволява да бъдат натоварени 2 европалета с полезен обем от 3,30 до 3,80 m3 в зависимост от версиите.
Тези параметри могат да бъдат увеличени още при версията LONG, която се удължава до над 4,75 м (+35 см). Тя има полезна дължина от 2,16 м и с полезен обем от 3,90 до 4,40 m3.
Новият PEUGEOT PARTNER е конструиран върху модулната платформа EMP2, която е в основата на последните модели на Марката. Тази доказана платформа позволява по-къси надвеси и по-малък радиус на завой за лесно маневриране: диаметърът на завой между тротоарите е едва 10,82 м за версията STANDARD и 11,43 м за версията LONG.

Полезният товар е един от най-добрите в сегмента със стойности от 650 кг до 1 000 кг. Версиите с много нисък разход на гориво имат полезен товар от 600 кг. Възползвайте се от пакета Loading Zonei , съчетаващ допълнително осветление в товарната зона и до 10 крепежни халки за обезопасяване на товара.

МОДУЛНОСТ В УСЛУГА НА ВСЯКА ВАША ДЕЙНОСТ

КОМФОРТ В АВТОМОБИЛА

Новият PEUGEOT PARTNER i може да бъде оборудван със седалка Multiflex.  Това оборудване осигурява равен под, увеличен товарен обем от 400 л и полезна дължина до 3 м при версия STANDARD и дори 3,35 м при версия LONG, като поддържа капацитета за транспортиране на двама души благодарение на сгъваемата странична седалка на пътника отпред.
Високите товари могат да се транспортират благодарение на седалката на страничното място, която може също да се повдига и сгъва към облегалката.
Пространството за съхранение под централната седалка може да бъде заключено.

Отделенията за съхранение са проектирани така, че да удовлетворят и най-високите изисквания.  Те са леснодостъпни и интелигентно разпределени в кабината. Срещу пътника отпред има допълнително пространство благодарение на освободеното място от въздушната възглавница тип „bag in roof“, което ако е необходимо, може да побере 15-инчов компютър.  Наличието на захранване позволява зареждането му директно в отделението за съхранение.

За да обезопасите товарите си, разполагате с 6 халки като стандартно оборудване, а 4 други могат да се добавят. Допълнително осветление от 6 LED осветителни тела е налично като опция с пакета Load.

Достъпността е гарантирана чрез плъзгащи се странични врати (допълнителна опция) като задните неостъклени врати (2/3 - 1/3) осигуряват максимално отваряне (налична е отваряща се нагоре задна врата като опция).