НОВИЯТ PEUGEOT PARTNER ДИЗАЙН И КОМФОРТ

Peugeot Partner Van of the year 2019
Peugeot Partner Van of the year 2019

Тъй като лекотоварният автомобил е и средство както за транспорт, така и за имидж, новият PEUGEOT PARTNER е конструиран със специално внимание към стила, комфорта в автомобила и ергономичността.

ВЪНШНИЯТ ВИД НА ВАШИЯ „БИЗНЕС ПАРТНЬОР“ С УНИКАЛЕН ХАРАКТЕР

i

Новият PEUGEOT PARTNER има солидна предна част с вертикална решетка и нова форма на предните фарове. Пропорциите са отлично балансирани: къс, хоризонтален преден капак, висока средна линия и скъсени надвеси. 
Отделено е специално внимание и на акустичния комфорт, изключително важен за хората, които прекарват дълги часове на път.

PEUGEOT i-COCKPIT®

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ЛЕКОТОВАРЕН АВТОМОБИЛ

i

Бордното табло на новия PEUGEOT PARTNER и неговия PEUGEOT i-Cockpit® е първото нещо, което грабва погледа ви.
Всички уреди на таблото са леснодостъпни, така че можете да останете фокусирани, а компактният волан с две плоски части ви дава динамично, интуитивно преживяване при шофиране. Дисплеят на бордното табло е е на нивото на очите, в полезрението на водача и ви позволява да четете важна информация, без да отклонявате погледа си от пътя за още по-голяма сигурност и комфорт. 8-инчовият капацитивен сензорен екран в центъра на бордното табло е обърнат към водача, за да осигури бърз достъп до основните функции: радио, навигация, настройки на автомобила, телефон и др.

СЕДАЛКА MULTI-FLEX

ЗА НОВО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТА В АВТОМОБИЛА

Новият PEUGEOT PARTNER може да бъде оборудван с модулната сгъваема седалка Multi-Flex. Това оборудване позволява на трима души да седнат отпред, така че да транспортирате работни екипи и инструменти, оптимизирайки времето си за пътуване. Централната зона е по-голяма благодарение на липсата на ръчна спирачка.

Вградената в сгъваемата облегалка на централната седалка масичка за писане е замислена като мобилен офис и може да бъде позиционирана към пътника или към водача. Пространството за съхранение под централната седалка може да бъде заключено.

Проектирани така, че да удовлетворят и най-високите изисквания , отделенията за съхранение са леснодостъпни и интелигентно разпределени в кабината: жабка, ниша за съхранение над предното стъкло и дори горна жабка. Тя се намира пред пътника в пространството, освободено от въздушната възглавница, тип „bag in roof“, и ако е необходимо, може да побере 15-инчов лаптоп. Наличието на захранване позволява да заредите устройството си вътре в отделението за съхранение.

i

НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Освен обичайните нива на оборудване, новият PEUGEOT PARTNER за първи път предлага специални версии, адаптирани към определени потребности.
Версията GRIP е напълно адаптирана към трудни за достъп работни площадки, за онези, които трябва да транспортират тежки или дълги товари, както и да транспортират трима човека.
Версията ASPHALT е предназначена за онези, които шофират на дълги разстояния и прекарват множество работни часове в автомобила и чиито приоритети са комфортът и безопасността.
Тези версии се възползват от множество опции за максимално удовлетворяване на нуждите на различни професионалисти.
Можете да изберете и версията EXTENDED CABIN, за да се насладите на модулност, позволяваща ви да транспортирате до 5 човека и осигуряваща щедро използваемо пространство и до 3,5 метра полезна дължина за превоз на дълги товари.

НОВИЯТ PEUGEOT PARTNER ASPHALT

ЗА ОНЕЗИ, КОИТО ШОФИРАТ НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ

ТИШИНА, КОМФОРТ И БЕЗОПАСНОСТ

Версията ASPHALT е създадена за онези, които шофират на дълги разстояния, и прекарват множество работни часове в автомобила, и чиито приоритети са комфортът и безопасността. Тази версия има:

 • Допълнителна шумоизолация за висококачествена акустика
 • Комфортни седалки
 • Surround Rear Visioni (Пространствен заден изглед) 
 • Електрическа паркинг спирачка
 • Радио с 8-инчов сензорен екран
 • Автопилот и ограничител на скоростта
 • Сензори за дъжд и осветеност
 • Климатик

НОВИЯТ PEUGEOT PARTNER GRIP

ЗА ОНЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ДОСТИГАТ ДО ТРУДНИ ТЕРЕНИ

ИЗДРЪЖЛИВОСТ И ЗДРАВИНА

Версията GRIP е напълно адаптирана към трудни за достъп работни площадки, за онези, които трябва да транспортират тежки или дълги товари, както и да транспортират трима човека.
С доказана здравина, тази версия има:

 • Увеличен пътен просвет
 • Големи колела с гуми Mud & Snow
 • Усъвършенстван контрол на сцеплението
 • Три седалки
 • Товарен под с пластмасово покритие
 • Полезен товар до 1 000 кг
 • Допълнително осветление в товарната зона
 • Резервна гума

EXTENDED CABIN

ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ДО 5 ЧОВЕКА

МОДУЛНОСТ И КОМФОРТ

Новият PEUGEOT PARTNER предлага товаропътническа версия с удължена кабина  EXTENDED CABIN при версията LONG. Задната седалка тип „пейка“ е същата като при новия PEUGEOT RIFTER за истински комфорт със значително пространство за коленете. Вторият ред седалки може да се сгъва, за да освободи повече място за товара. Седалката на пътника до водача, също може да се сгъва за транспортиране на дълги товари.

Удължената кабина позволява следните конфигурации:

 • транспортиране на 5 човека с полезна дължина до 1,45 м и полезен товар от 1,8 m3.
 • транспортиране на 4 човека с полезна дължина до 2,22 м и полезен товар от 1,8 m3.
 • транспортиране на 2 човека с полезна дължина до 2,00 м и полезен товар от 3,5 m3.
 • транспортиране на 1 човек с полезна дължина до 3,44 м и полезен товар от 4 m3.

Тази версия осигурява полезен товар до 850 кг и предлага като допълнителна опция пакета Pack Chantieri.