PEUGEOT EXPERT ДИЗАЙН И КОМФОРТ

/image/86/2/peugeot_expert_header.136862.jpg
/image/86/2/peugeot_expert_header.136862.jpg

Новият PEUGEOT Expert

от 37 794 лв.

145г i

5.5л i

Силни и изразителни, обтекаемите линии на PEUGEOT Expert подсказват просторен и функционален вътрешен товарен обем.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Със своя нов отличителен дизайн, PEUGEOT Expert излъчва здравина и елегантност. Пропорциите между предната част, мястото на водача и товарния отсек са хармонични. Обтекаемите  форми на PEUGEOT Expert носят отпечатък на сила и изразителност и загатват просторен и функционален интериор. Новата вертикално структурирана  решетка подсилва неговото излъчване, разпознаваемо от пръв поглед.Със своята елегантност Пакетът Външен видi и светлинната LED идентификация придават допълнителен престиж на вашия бизнес. 

КОМФОРТ И ИНТЕРИОР

Интериорът на  PEUGEOT Expert  предлага изключителен комфорт за водача. Въпреки, че мястото на водача е високо, достъпът до него е удобен, благодарение на добре позиционираното стъпало. Функционалното и ергономично място на водача предлага позиция за шофиране, подобна на тази при лек автомобил, както и многобройни места за съхранение на вашите вещи.
Поемете волана и шофирайте като се възползвате от множество системи в помощ на водача.  На борда на PEUGEOT Expert въртящата масичка на Moduwork седалкатаi се разгръща от централния подлакътник и позволява да превърнете мястото на водача в истински мобилен офис, толкова ергономичен, колкото и практичен. Стойката за смартфонi с вграден кабел за зареждане и стойката за таблетi  на бордното табло ви дават възможност да държите вашите дигитални устройства пред погледа и на една ръка разстояние  ръка.

СВЪРЗАНОСТ

/image/88/4/peugeot-travel-2016-006-fr.img.136884.jpg
/image/88/5/peugeot-travel-2016-190-fr.img.136885.jpg

Вие можете да улесните пътуването си, използвайки новото поколение 3D навигация с гласово разпознаванеi. С функцията Mirror Screen*  свързвате вашия смартфон в USB порта на бордното табло. Вашите приложения се появяват на 7 инчовия сензорен дисплейi и могат да бъдат директно използвани.

*Единствено сертифицираните приложения MirrorLink® или Apple CarplayTM(2) ще функционират при спиране или в движение, в зависимост от случая. В движение някои от функциите на споменатите приложения ще бъдат недостъпни. Част от съдържанието, което е достъпно безплатно на вашия смартфон, ще изиска закупуване на приложение, сертифицирано от MirrorLink® или Apple CarplayTM. Функцията Mirror Screen работи чрез технологията MirrorLink® за телефоните с Android, Blackberry и Windows Phone, съвместими с MirrorLink®, и чрез Apple CarplayTM за телефоните с iOS, при наличие на абонамент за интернет с даден оператор.