PEUGEOT EXPERT ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО

/image/86/2/peugeot_expert_header.136862.jpg
/image/86/2/peugeot_expert_header.136862.jpg

Новият PEUGEOT Expert

Новият фургон PEUGEOT Expert обединява компактните вътрешни размери с максимален капацитет на товарното пространство.

КОНЦЕПЦИЯТА MODUWORK

/image/88/9/peugeot-exp-2016-017-fr.img.136889.jpg
/image/89/0/peugeot-exp-2016-018-fr.img.136890.jpg
/image/88/6/peugeot_expert_gallery4-2.136886.jpg
Чрез опцията Moduwork новият PEUGEOT Expert предлага отлична модулност на пространството, като позволява да се възползвате от незаетите в момента места в полза на превозваните товари. Страничната пътническа седалка се вдига нагоре и освобождава пространство с равен под. Големият отвор в преградата може да се отвори и да увеличи полезната дължина за транспортиране на дълги до 4 м предмети. Освен това вашият PEUGEOT Expert може да се трансформира в подвижен офис, когато пожелаете – централният подлакътник се спуска и се оформя практична въртяща се масичка.


 

ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ С БЕЗКОНТАКТЕН ДОСТЪП

Благодарение на плъзгащите се врати с безконтактен достъпi е достатъчно да направите едно движение с крак под задната броня, за да отключите вашия PEUGEOT Expert и плъзгащата врата от страната, от която се намирате, се отваря сама. Същият жест задава команда за затваряне на вратата и заключване на превозното средство, когато желаете да се отдалечите. Когато сте със заети ръце, няма нужда да оставяте товара на земята, достатъчно е само да носите електронния ключ в джоба си.

ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО

Новият фургон PEUGEOT Expert обединява компактните вътрешни размери с максимален капацитет на товарното пространство.
В задната част товарният отсек е оборудван с двукрила врата 50/50, която може да бъде остъклена с отопление и чистачка. Като алтернатива може да бъде предложена и единична врата.

Възможността задните врати да се отварят на 250° позволява да не се навлиза в пътното платно по време на товаро-разтоварните дейности. Предлага се като опция на дългите версии Long.

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ

/image/88/7/peugeot_expert_layout6-4.136887.jpg
/image/88/8/peugeot_expert_layout6-2.136888.jpg

За товарната зона са предвидени опционално облицовки от дърво, както само на пода, така и на стените. Облицовките се предлагат както от дърво без специален финиш, така и от специално обработено против приплъзване дърво с алуминиеви кантове на праговете.
PEUGEOT Expert може да бъде оборудван също така с различни прегради за товарния отсек.
Остъклената изолираща преграда, която може да бъде поръчана като алтернатива на стандартната преграда, допринася за акустичния и термичен комфорт, както и за по-голямата сигурност на водача и пътниците на борда. За ергономичния комфорт на водача тази преграда допринася чрез осигуряване на по-голяма амплитуда за регулиране по наклон на облегалката на водача.