АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BOXER ТЕХНОЛОГИЯ

BOXER ТЕХНОЛОГИЯ

Новият Peugeot Boxer е оборудван с множество системи, които улесняват водача, като същевременно гарантират вашата и тази на пътниците сигурност.

КОНТРОЛ НА СКОРОСТТА ПРИ СПУСКАНЕ

/image/04/0/peugeot-boxer-hill-600.137040.jpg

Hill Descent Control технологията, заедно с ESP като стандарт и свързаните с интелигентен тракшън контрол системи позволяват на водача да поддържа постоянна скорост под 30 км/ч при управление на превозното средство при стръмно спускане без да натиска педала на газта или спирачката.

КАМЕРА ЗА ЗАДЕН ХОД

/image/04/1/peugeot-boxer-camera-recul-600.137041.jpg

За още по-надеждно и точно маневриране, вашият Peugeot Boxer предлага камера за виждане на заден ход. Тя предава изображения от задната част на вашия Boxer на сензорния екран, а анимираните цветни лини ще ви водят, за да паркирате точно.

За допълнителна сигурност, на камерата се показва автоматично при отваряне на задните врати или когато включите на задна предавка.

СВЪРЗАНОСТ

/image/04/2/peugeot-boxer-connectivite-960.137042.jpg

 Peugeot Boxer предлага широка гама от възможности за оборудване.

  • Bluetooth и USB порт стандарт A
  • 5-инчов сензорен екран *
  • Навигация *
  • камера за заден ход  и други технологии, които повишават комфорта на шофиране.

* Опция.

ШОФЬОРСКА СЕДАЛКА

/image/04/3/peugeot-boxer-siege-600.137043.jpg

За максимален комфорт седалката на водача, пружинираща според теглото*, позволява да се променя височината в зависимост от теглото на водача, до 130 кг. Удобството се допълва от масичка за писане, вградена в сгъващата се облегалка на централното място.