BIPPER ДИЗАЙН & КОМФОРТ

PEUGEOT Bipper гъвкав и подвижен, малкият градски товарен ван Bipper може да се промъкне и паркира навсякъде.

ЗДРАВ И ПОДВИЖЕН

/image/99/9/peugeot-bipper-design-01.136999.jpg

PEUGEOT Bipper улеснява живота на професионалистите, които търсят компактен автомобил, адаптиран към изискванията на градската среда. Гъвкав и подвижен, малкият градски товарен ван Bipper може да се промъкне и паркира навсякъде.
Bipper предлага също така диаметър на завой ( диаметър на кръга, който описва предната външна гума на завиващия автомобил) редуциран само до 9,95 метра. Това е особено ценно предимство, когато маневрирате при деликатни обстоятелства, като например завой в тясна улица.

КОМФОРТ НА БОРДА

Седалките на PEUGEOT Bipper, с удобна форма и щедри размери, допринасят за комфорта, от който вие имате нужда по време на дългия работен ден.

Размерът на предното стъкло, щедрото остъкляването като цяло дават на водача, както и на пътника до него прекрасна видимост, каквато не се среща често на пазара на малките лекотоварни автомобили.СВЪРЗАНОСТ

/image/00/3/peugeot-bipper-design-05.137003.jpg

Оборудван опционално с комплект за свободни ръце Bluetooth®, компактният фургон PEUGEOT Bipper ви позволява да водите разговор, като същевременно държите волана с две ръце и не губите качеството на управление.