УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО

/image/13/5/peugeot-308gti-2017-201-fr.381135.jpg

НОВИЯТ PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT

С PEUGEOT i-Cockpit®, пакета Driver Sport, функцията ESP с възможност за включване и изключване, свързаността и системите в помощ на водача, новият 308 GTi by PEUGEOT SPORT е проектиран да предлага динамично изживяване при шофиране в пълна безопасност.

PEUGEOT i-COCKPIT®: НОВ НАЧИН НА ШОФИРАНЕ

/image/16/7/peugeot-308gti-2017-449-fr.381167.jpg

ВСЕКИ ВАШ ИНСТИНКТ Е НАЩРЕК

Заемете мястото си в един изключителен автомобил. Уникалният PEUGEOT i-Cockpit® на 308 GTi by PEUGEOT SPORT задава предизвикателство Red Line. Зад компактния волан с вградени бутони за управление трябва само да оставите сетивата си да ви водят: капацитивният сензорен екран и инструменталния панел на нивото на очите ви предлагат още по-наситени усещания при шофиране. Преживяването се усилва, богато на емоции, благодарение на динамичното шофиране, предлагано от пакета Driver Sport и функцията ESP с възможност за включване и изключване, и богато на hi-fi музика, благодарение на прецизния, мощен звук на пакета Denon Hi-Fi*.

/image/16/6/peugeot-308gti-2015-147-fr.381166.jpg

НАСИТЕНИ УСЕЩАНИЯ

Пакетът Driver Sport усилва спортната атмосфера в автомобила: Натискането на бутона SPORT на централната конзола променя цвета на инструменталния панел от бяло към червено, предоставя допълнителна информация на централната матрица (мощност, въртящ момент, налягане на компресора суперчарджър, напречно и надлъжно ускорение), усилва звука на двигателя (чрез аудиосистемата) и променя настройките на педала на газта.

СВЪРЗАНОСТ

/image/16/5/peugeot-308gti-0905js-421.381165.jpg

100% дигиталната и забележителна вселена на PEUGEOT i-Cockpit® ви предлага високи нива на свързаност. Получавайте упътвания от 3D навигационната система, свързана в реално време, чрез капацитивния сензорен екран и се наслаждавайте на функцията Mirror Screen Triple Play*, която разкрива цял свят на свързана информация.

ВСИЧКИ ВАШИ СЕТИВА СА НАЩРЕК

Толкова маневрен на дълги разстояния, колкото и при градско шофиране, новият PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT не оставя нищо на случайността и предлага множество системи в помощ на водача*, които засичат опасности и помагат при паркирането.
- пакет Безопасност предоставя система за Предупреждение при неволно пресичане на маркировката, Предупреждение за бдителността на водача, Автоматично превключване на дълги и къси светлини, Разпознаване на пътните знаци и препоръка за ограничение на скоростта.
- пакет Безопасност II предоставя Помощ при паркиране (осигурявайки активна помощ при влизане в паркомясто при успоредно или перпендикулярно паркиране), система** за активно следене на мъртвата зона и VisioPark 1.

СИСТЕМА ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ

i

Многофункционалната камера разпознава знаците за ограничение на скоростта и ви предупреждава за ограничението на инструменталния панел. Препоръчително е да запазите разчитането на скоростта като нова инструкция в автопилота или ограничителя на скоростта, ако е активен.

СИСТЕМА ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

ПРИ НЕВОЛНО ПРЕСИЧАНЕ НА МАРКИРОВКАТА

i

Това предупреждение засича неволно или необичайно пресичане на пътната маркировка, ако мигачът не е бил включен. Визуалният и звуков сигнал е особено полезен, ако водачът е сънлив или загуби концентрация за момент. Системата за Предупреждение при неволно пресичане на маркировката предлага и функция за коригиране на траекторията: щом системата разпознае риск от неволно пресичане на някоя от линиите на маркировката на пътя, системата за кормилно управление завива в противоположна посока, за да задържи автомобила в първоначалната лента.

СИСТЕМА ЗА АКТИВНО СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ЗОНА

i

С четирите сензора на предната и задната броня на вашия 308 GTi by PEUGEOT SPORT, тази функция ви предупреждава за наличието на автомобил в мъртвата зона отляво или отдясно по време на пътуване. В такъв случай светва предупредителен светлинен индикатор на едно от страничните огледала или на екрана на бордното табло. Освен светлинния индикатор на страничното огледало системата се активира*, когато има смяна на посоката, ако бъде пресечена маркировката на пътя с включен мигач, за да помогне на водача да избегне сблъсък.