PEUGEOT ASSISTACE - ВАШАТА ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА

big assistance

PEUGEOT ASSISTANCE - ВАШАТА ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА

За да ви следва тя винаги и навсякъде, е достатъчно просто да запомните Зеления номер на Peugeot Assistance.

Безплатна услуга за автомобилите Peugeot в гаранционен срок.

Peugeot Assistance осигурява:

Денонощна пътна помощ: 0 - 24ч., всеки ден, включително в почивни и празнични дни. Бързо отзоваване при повикване: средно време за пристигане на пътната помощ 30 мин. Авариен автомобил за пътна помощ: повредите, за които това е възможно, се отстраняват на място.

Прецизна диагностика: благодарение на професионализма на техниците от Peugeot. Развита мрежа за пътна помощ: 86 автомобила, разположени в 60 града в цялата страна. Можете да се свържете с Peugeot Assistance от България  безплатно на телефон 0 800 11122(само за стационарни телефони на Виваком).

Европейско покритие: услугата се предоставя на територията на страните от Европейския Съюз и на други държави*, след набирането на тел. (+359) 2 85 58 106. * Ако настъпилата повреда не позволява самостоятелно придвижване на вашия автомобил и не може да бъде отстранена за 1 ден, Peugeot Assistance ви предлага: Автомобил на ваше разположение: предоставяне на оборотен автомобил за срок до 4 дни.
Възможност за настаняване в хотел: в случай на отдалеченост на повече от 100 км. от вашето постоянно местоживеене, в границите до 61 евро с ДДС по централния курс на БНБ за нощувка за един пътник и максимум за 3 нощувки.

*Азорски острови, Мадейра, Андора, Република Хърватска, Гибралтар, Исландия, Израел, Лихтенщайн, Македония, Монако, Норвегия, Сан Марино, Швейцария, Турция.

Намерете ни на картата

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

Нашите ангажименти

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

Ценообразуване

Цената на сервизните услуги в PEUGEOT се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

Без излишни разходи

Сервизните техници в Peugeot ще ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

Качество и гаранция

Сервизните специалисти на PEUGEOT са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.