ЗАДЪЛБОЧЕН СЕРВИЗ - ВСИЧКО ЗА АВТОМОБИЛА

Задълбочен сервиз

Наш основен приоритет е предпазването на нашите клиенти и служители с прилагането на извънредни мерки в оторизираните сервизи на PEUGEOT:

  • засилена дезинфекция и третиране на помещения и повърхности
  • спазване на максимална физическа дистанция между служители и клиенти
  • ангажимент за прием само по един клиент
  • отделяне на допълнителен ресурс за онлайн обслужване

Вижте повече за процедурата за извършване на сервизни услуги тук.

ЗАДЪЛБОЧЕН СЕРВИЗ - ВСИЧКО ЗА АВТОМОБИЛА

Предлагаме на клиентите си пълно обслужване на всички механични агрегати на автомобила. Сервизите разполагат с най-съвременна апаратура за диагностика и отстраняване на повреди в електрониката и електрооборудването. Работи се с диагностичната система на “Peugeot” "Diag Box", която позволява диагностика на автомобилите в реално време от двете световни технически платформи на PSA Group” град Клуж-Напока Румъния

Също така предлагаме проверка и зареждане на климатични системи и обслужване на автомобили, заредени със стария фреон R134a. Разполагаме и с най-съвременни машини за работа с фреон 1234yf, отговарящ на най-новите европейски изисквания за опазване на околната среда

Намерете ни на картата

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

Нашите ангажименти

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

Ценообразуване

Цената на сервизните услуги в PEUGEOT се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

Без излишни разходи

Сервизните техници в Peugeot ще ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

Качество и гаранция

Сервизните специалисти на PEUGEOT са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.