JUST DRIVE - СПЕСТЕТЕ ОТ БЪДЕЩИТЕ РАЗХОДИ ЗА СЕРВИЗ

just drive

JUST DRIVE - СПЕСТЕТЕ ОТ БЪДЕЩИТЕ РАЗХОДИ ЗА СЕРВИЗ

ЗА НОВИ АВТОМОБИЛИ

Програмата JUST DRIVE е програма за пълна сервизна поддръжка на автомобили Peugeot, която позволява на клиента да се отдаде единствено на удоволствието от шофирането.

JUST DRIVE включва не само периодичните прегледи, смяна на масло, филтри, консумативи, работни течности, но и всички износващи се части – накладки, дискове, амортисьори, съединител и др.

Предлагат се три пакета JUST DRIVE: Access, Active и Allure, които включват пълна поддръжка до 4 и 7 години или пробег съответно до 60 000 км, 100 000 км и 150 000 км.

Поемайки пълна грижа за автомобила от самата покупка, 5-годишната производствена гаранция и програмата JUST DRIVE спестяват разходи на клиентите и им осигуряват спокойствие и сигурност.

ЗА УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ

Вашият автомобил се нуждае от регулярни сервизни операции и ремонти, които се извършват на изминати километри или време. Дори да не ви се налага в момента, имате възможност да закупите сервизен пакет Just Drive за желаните сервизни услуги, по условията на текущите промоции, с отстъпка от цената на резервните части и труда.
Можете да го използвате, когато ви е необходим.

ПРЕДИМСТВА НА JUST DRIVE

  •  всички сервизни услуги включени в Just Drive са изчислени с отстъпка както за резервните части, така и за труда.
  •  застраховате се срещу инфлацията и бъдещото поскъпване на услугата.
  •  осигурявате си гарантирано най-добрата грижа за вашия автомобил.
  •  при закупуване на нов автомобил на лизинг, Just Drive може да се разсрочва за срока на договора

За повече информация попитайте в най-близкия сервиз Peugeot.

Намерете ни на картата

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

Нашите ангажименти

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

Ценообразуване

Цената на сервизните услуги в PEUGEOT се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

Без излишни разходи

Сервизните техници в Peugeot ще ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

Качество и гаранция

Сервизните специалисти на PEUGEOT са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.