АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сертификат за сервизна история

ИЗДАВАНЕ НА УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА СЕРВИЗНАТА ИСТОРИЯ НА АВТОМОБИЛ

От 66 лева с ДДС

17_01_640x480

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГУЛЯРНА ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА
Цена: 66 лева с ДДС
Удостоверява дата и пробег на последно периодично обслужване, последна смяна на ангренажен ремък, последна смяна на спирачни накладки и/или дискове, записани в базата данни на производителя “PSA Group” и/или вносителя за България “София Франс Ауто” АД.

При закупуване на автомобил втора употреба най-честите въпроси, които си задава новият или бъдещият нов собственик, са кога и при какъв пробег е направено последното обслужване /смяна масло и филтри/, последната смяна на ангренажен ремък, ролки, накладки и спирачни дискове.

Когато автомобилът е внесен отвън или е купен в България, но не е посещавал оторизираната мрежа на Peugeot в България, единствено информация може да се вземе от базата данни на производителя “PSA Group”, при условие, че посещенията са регистрирани. Ако автомобилът е закупен и поддържан в оторизираната мрежа на официалния вносител в България — “София Франс Ауто” АД, информацията за него се взема от централизираната база данни на вносителя - “ERP Universum”. Този продукт ви дава тази възможност.


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРИРАН ПРОБЕГ
Цена: 66 лева с ДДС
Удостоверява последен записан пробег на автомобила в базата данни на производителя „PSA Group” и/или вносителя за България – “София Франс Ауто” АД.

При закупуване на автомобил втора употреба от изключителна важност е да знаете какви са реалните километри на автомобила. Единствената информация на базата, на която може да се прави извод дали километражът е коректен, е да се вземе от базата данни на производителя “PSA Group”, дата и пробег при последното регистрирано посещение в оторизиран сервиз /ако автомобилът е внесен от чужбина/ или да се вземе от базата данни на официалния вносител в България дата и пробег при последното регистрирано посещение в оторизиран сервиз /ако автомобилът е закупен и поддържан в оторизираната мрежа на вносителя в България/. Този продукт ви дава тази възможност.


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА МЯСТО НА ПЪРВА ПРОДАЖБА
Цена: 66 лева с ДДС
Удостоверява в коя страна е извършена първоначалната продажба на автомобила.

При закупуване на автомобил втора употреба, внесен от чужбина, е добре да знаете в коя страна е продаден за първи път. От това зависи в какви условия е шофиран и как е поддържан. Информация може да получите от базата данни на производителя “PSA Group”. Този продукт ви дава тази възможност.


 
КОМБИНИРАНО УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА СЕРВИЗНАТА ИСТОРИЯ
Цена: 132 лева
Това удостоверение обединява горните три и ви дава цялата информация за регистрираните посещения в оторизираните сервизи на “Peugeot”.