/image/01/6/peugeot-5008-2016-180-fr.165016.jpg

Благодарение на технологията Mirror Screen съвместимите функции и приложенията на телефона ви могат да бъдат управлявани от сензорния екран на вашия автомобил Peugeot, за да шофирате безопасно.

Mirror Screen в детайли

Бъдете свързани и шофирайте безопасно

С Mirror Screen използвате своите любими приложения през целия ден, дори когато пътувате с автомобила си!


С Mirror Screen сензорният екран на вашия автомобил извежда вашите приложения по начина, по който го прави вашият телефон. Така приложенията стават по-видими, отколкото са на екрана на телефона, а вие можете да взаимодействате с тях по-безопасно, като използвате глас или ги управлявате с пръсти: пускате уеб радио, диктувате SMS (или на вас ви се чете SMS) без да сваляте очи от пътя!

Използвайте Mirror Screen, за да шофирате безопасно

/image/01/5/apple-carplay-logo-peugeot-small-centre.116578.165015.png

Apple CarPlay ™

Ако използвате iPhone, Apple CarPlay™ е интуитивен начин да се обаждате по телефона, да използвате карти, да слушате музика и да проверявате съобщенията си с помощта на гласа или пръстите си.
Без да сваляте поглед от пътя, можете да активирате гласово разпознаване Siri от сензорния екран на автомобила или с натискане на бутона за гласово управление под волана.
Siri ви дава достъп до контактите ви и ви позволява да провеждате разговори, да изслушвате или диктувате съобщения без да гледате във вашия iPhone.
Благодарение на простотата на приложението Maps (Карти), Apple CarPlay ви дава насоки по време на пътуването ви, като взима предвид условията на трафика и ви съобщава времето на пристигане. Можете също да продиктувате адреса на дестинацията на Siri.
С Apple CarPlay можете да използвате и някои аудио приложения като Spotify и Stitcher, докато шофирате.

/image/01/4/android-auto-logo-peugeot-small.165014.png

Android Auto

За да използвате Android Auto™, софтуерът на вашия автомобил трябва да е съвместим, а телефонът ви да е с операционна система Android 5.0 (Lollipop) или по-нова.
Първо изтеглете приложението Android Auto на своя смартфон от магазина Google Play.
Когато свържете своя телефон Android със съвместим автомобил или автомобилно радио, вашите приложения ще бъдат извеждани на екрана на автомобила благодарение на Android Auto™. За да научите повече относно съвместимостта на Android Auto™, посетете support.google.com/androidauto.
Не са необходими много думи. Управлявайте всичко бързо и лесно с гласа си чрез съвременната технология за гласово разпознаване (изисква се връзка с интернет). Обаждайте се по телефона и изпращайте или получавайте съобщения, без да сваляте ръце от волана.
Нека приложението Google Maps™ ви води. Благодарение на функции като гласова навигация завой след завой, както и на информация за пътната обстановка и посоките на движение по улиците, вие ще достигнете своята дестинация много лесно.

/image/01/3/mirror-link-logo-peugeot-small.113662.165013.png

MirrorLink ®

MirrorLink® ви позволява да използвате приложенията**, инсталирани на вашия смартфон*, лесно и безопасно върху екрана на автомобила чрез интерфейс, предназначен за ползване по време на шофиране:
навигация, помощ при шофиране, музика, телефон и др.
Приложенията се стартират на вашия смартфон, но се извеждат на екрана на автомобила и вие чувате звука от интегрираната в автомобила ви аудиосистема.
Това ви дава достъп до цял набор приложения, които използвате всеки ден, във формат, предназначен за ползване по време на шофиране, за да можете да взаимодействате с тях по-безопасно.


* ако е съвместим
** ако приложението е съвместимо

Устройства, съвместими с Mirror Screen

Apple CarPlay ™

( iPhone с  iOS 9.0 и по-висока )

iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5+
iPhone 5s
iPhone 5SE

iPhone 6
iPhone 6+
iPhone 6s
iPhone 6SE

iPhone 7

Android Auto

(Сматфон с операционна система Android 5.0  и по-висока)

MirrorLink ®

(Сматфон с операционна система Android 4.3 и по-висока)

  • MirrorLink 1.0

Samsung

Galaxy S3
Galaxy Note 2

(Сматфон с операционна система Android 5 и по-висока)

  • MirrorLink 1.1

Samsung

Galaxy Note 4, Galaxy S5,
Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 6,
Galaxy Alpha, A3 2016, A7, S7 and S7 Edge

HTC

HTC One (M9+),
HTC One (M9),
HTC One (M8),
HTC Eye,
HTC 820.

Sony

Z5 Compact
Z5 Dual
Z5 Premium Dual

  • MirrorLink 1.2

Очаквайте скоро