Тенис Турнир

home

17-и ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT

Над 110 участника се включиха в 17-тия Тенис турнир PEUGEOT .

Големите победители са Гергана Николова от Бургас и Калин Кънчев от София.
Най-големият любителски турнир за смесени двойки в България - ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT събра над 110 участника на кортовете на Български национален тенис център. Те се включиха в надпреварата за голямата награда – посещение на турнира от Големия шлем – Roland-Garros в Париж.
Срещите започнаха в събота, 13 май 2017 г., мачовете се проведоха по формулата 2 от 3 тайбрека. Полуфиналите, мачът за трето място и финалът се играха на 14 май 2017 г. в 3 от 5 тайбрека.
Победителите в 17-ия тенис турнир PEUGEOT са Гергана Николова и Калин Кънчев. На финала те преодоляха Радостина Стефанова и Емил Николов с резултат 3:1 тайбрек сета (10:8 9:7 5:7 7:5). Трети останаха Виктория Станчева и Андрей Коцев, извоювали победа над Лилия Гочева и Кирил Стоянов, класирали се на четвърто място.

Голямата награда за двойката победител в Тенис турнир PEUGEOT е посещение на Откритото първенство на Франция – Roland-Garros в Париж. Самолетните билети за Гергана Николова и Калин Кънчев са осигурени от Air France, а поканите за престижния тенис турнир – от BNP Paribas.
Класиралите се двойки на второ (Радостина Стефанова и Емил Николов) и трето (Виктория Станчева и Андрей Коцев) място – получиха награди, предоставени от верига спортни магазини SLS.
За всички участници в турнира се разигра томбола с много предметни награди, осигурени от официалните партньори на Peugeot – AIR France, BNP Paribas и верига спортни магазини SLS.
По време на турнира беше показан пред премиерно за България новият SUV PEUGEOT 5008, както и цялата SUV гама на Марката – Автомобил на годината в Европа за 2017 г. - SUV PEUGEOT 3008 и компактният градски SUV PEUGEOT 2008. Най-новите модели скутери и велосипеди представиха двуколесната гама на Peugeot.

Официални партньори на турнира са Air France, BNP Paribas, SLS Rossignol, Загорка, Изворна вода Рилана

Нашите партньори