6 ПРИЧИНИ
ДА ИЗБЕРЕТЕ RCZ

Със своя ексклузивен дизайн и богато оборудване,спортното купе RCZ предлага не сравними усещания зад волана.
1

СВЕТЛИННА ИДЕНТИФИКАЦИЯ

СВЕТЛИННА ИДЕНТИФИКАЦИЯ
СВЕТЛИННА ИДЕНТИФИКАЦИЯ

Новата решетка на RCZ се разширява от двете страни със светлинната идентификация със 6 светодиода, видима през деня както и през нощта. Елегантно оформените предни светлини, халогенни с алуминиев фон и ксенонови с титаниев фонiПредлагат се като опция - Автомобил с опции, създават модерен и технологичен външен вид.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪНШНИЯ ДИЗАЙН НА RCZ
2

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ 1
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ 2
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ 3
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ 4
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ 5
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ 6

За да може всеки да изрази личността си, като подчертава елегантния и съвременен характер на RCZ, се предлагат широк избор от възможности за персонализиране
Блестящи основи на страничните огледала, греда с покритие от лак на предната решетка, нови стикери и нови 19" алуминиеви джанти са част от уникалните и различни вариации на RCZ.
Пакет Black предлага странични огледала, греда на решетката, арки и спирачни апарати изцяло в черно.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪНШНИЯ ДИЗАЙН НА RCZ
3

ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛИТЕ

В интериора е отделено специално внимание на стила на всяка част и на използването на материали с изключително качество. Кожения салонiПредлага се като опция със своя двоен шев; употребата на елементи от сатениран хром и кожа; основата на скоростния лост с покритие от черен лак; всеки един от тези детайли подсилва изисквания и съвременен свят на RCZ. 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОРА НА RCZ
4

ТЕЛЕМАТИКА

ТЕЛЕМАТИКА
ТЕЛЕМАТИКА

RCZ може да бъде оборудван със следното телематично оборудване:                                 

  •  Nav Plus WIP технологияiПредлага се като опция предлагаща навигация със 7 инчов дисплей с висока резолюция, с переспективно изображение и европейски карти. Тази система е оборудвана с MP3-съвместим CD плеър с предно зареждане, радио с троен тунер, Bluetooth® връзка (пакет хендсфри и аудио стрийминг), USB, вход Jack и информация за ограниченията на скоростта на основните пътища. Arkamys аудио обработка®iПредлага се като опция подобрява качеството на слушане като адаптира източника на звука към броя пътуващи. Инструментите и/или гласовете се разпространяват в интериора                                                                                                                            
  • 3D WIP ComiПредлага се като опция висококачествена технология предлагаща 3D мапинг на хард диска, CD и DVD плеър, и Juke Box функция с 10 GВ.           
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА НА RCZ
5

АУДИО СИСТЕМА

Специално е създадена "настройка на двигателя", благодарение на аудио систематаiСтандартно оборудване за двигател 1.6 THP 200 кс или опция с пакет "Sport" при 1.6 THP 156кс. За повече информация, проверете ценовата листа. Автомобилът се предлага с опции, технология която позволява различни звуци да се издават в зависимост от ритъма на двигателя. Тази акустична атмосфера е подобрена от качеството на предното стъкло и изключителното поведение при вибрации.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА НА RCZ
6

PEUGEOT CONNECT SOS

Peugeot ConnectiPeugeot Connect SOS услугата се предлага при RCZ, при условие за одобрение при поръчката на автомобила и в съответствие с общите условия за използване на услугата в точката на продажба. За повече информация, проверете в ценовата листа устройството се грижи за вас в случай на случай на ПТП. То извършва автоматично спешно обаждане в случай на задействане на въздушните възглавници или на пиропатроните на предпазните колани. Вие може да извършите обаждане ръчно, чрез бутон намиращ се на таблото. Автомобилът тогава се локализира и необходимата помощ се изпраща веднага.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА RCZ