ОТКРИЙТЕ НОВИЯ
PARTNER TEPEE

Новият Partner Tepee, по-здрав от всякога, проявява определено силен и модерен характер! Промените са значителни, както в стилистично, така и в технологично отношение. Запознайте се с новото оборудване, ориентирано изцяло към удобствата за водача и пътниците и ефикасните двигатели.

ЗДРАВИНА И МОЩ

ЗДРАВИНА И МОЩ

Новият Partner Tepee разкрива здрав и мощен характер и е модерен и по -силен от всякога !
Неговата предна част е изцяло обновена : още по-вертикално структурираната решетка интегрира в центъра си Лъва PEUGEOT и доминира в предната броня с разширени линии. Погледът е още по-изразителен : Фаровете са с нови контури, хармонизирани с новите линиии на силуета, а дневните LEDiLED : Електролуминисцентни диоди - Серийно, опция или не се предлага според версията.нови релефни елементи, включени в предната броня.
По този начин Partner Tepee се вписва в новите стилистични кодове на Марката по един забележително елегантен начин.

ПОЛЕЗНИ ТЕХНОЛОГИИ

ПОЛЕЗНИ ТЕХНОЛОГИИ

Новият Partner Tepee е оборудван с модерни технологии от последно поколение : функцията MirrorScreeniПри условие за съвместимост на Smartphone, единствено сертифицираните приложения Mirrorlink или AppinCar ще функционират - Серийно, опция или не се предлага според версията. Сдвояването на екрана на смартфона е достъпно чрез новия 7 - инчов сензорен екран, функцията Active City BrakeiАвтоматично задействане на спирачка в градски условия при риск от сблъсък(предлага се според версията от ноември 2015)., камера за заден ходiОпция или не се предлага според версията., помощ при паркиране напредiОпция или не се предлага според версията., или още Grip Control®iОпция или не се предлага според версията..

Новите двигатели BlueHDi ви предлагат неповторимо удоволствие от шофирането, като същевременно се характеризират с ниски разходи на гориво и емисии CO2, които са оптимизирани.

Научете повече за технологиите на борда

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

ФУНКЦИОНАЛНОСТ
ФУНКЦИОНАЛНОСТ
ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Новият PEUGEOT Partner Tepee притежава съвършена достъпност и модулност благодарение на щедрата си задна врата с отваряемо стъкло, ексклузивно за сегмента предложениеiОпция или не се предлага според версията, своя покрив ZenithiОпция или не се предлага според версията както и възможностите за оборудване с 5iСерийно оборудване. или 7 местаiОпция или не се предлага според версията.с 3 отделни седалки, които могат да се вадят на 2 и 3 ред.