5 ПРИЧИНИ
ДА ИЗБЕРЕТЕ EXPERT

Expert Tepee Long, Peugeot преосмисля семейния ван и посреща на борда си от 5 до 9 човека. Просторен и модулируем, той предлага множество ниши за вещи, за да улесни живота на водача и пътниците.
1

КОМФОРТ

КОМФОРТ
КОМФОРТ

На борда на Expert Tepee Long, всичко е предвидено, за да може да се настанят от 5 до 9 човека в добри условия на комфорт. С остъклена площ от 6 м2, видимостта е оптимална за всички пътуващи. В случай на нощно пътуване, таванът разполага с лампи за четене, удобни и с интересен дизайн,които осветяват приятно вътрешността на автомобила Водачът и пътниците се наслаждават на изключителен топлинен комфорт, с климатик отпред и отзад и дюзи за въздух, напълно интегрирани в купето. Същевременно, Expert Tepee Long предлага множество ниши за вещи, лесни и удобни за достъп за водача и за пътниците.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪТРЕШНИЯ ДИЗАЙН НА EXPERT TEPEE LONG
2

МОДУЛНОСТ

МОДУЛНОСТ

Освен с голям обем на багажника, Expert Tepee Long улеснява и товаренето на багажи. При спрял автомобил, бутон в багажника позволява да се свали прага на товарене, на най-ниската височина на пазара. Разполагаемото пространство може да бъде разширено като се сгъне седалката от трети ред. В дългата версия, задна табла и щора крият съдържанието на багажника и на задния отсек. Подобрена товароносимост (+120 кг) се предлага като опция.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪТРЕШНИЯ ДИЗАЙН НА EXPERT TEPEE LONG
3

БАГАЖНИК

БАГАЖНИК

Освен с голям обем на багажника, Expert Tepee Long улеснява и товаренето на багажи. При спрял автомобил, бутон в багажника позволява да се свали прага на товарене, на най-ниската височина на пазара. Разполагаемото пространство може да бъде разширено кото се сгъне седалката от трети ред. В дългата версия, задна табла и щора крият съдържанието на багажника и на задния отсек. Подобрена товароносимост (+120 кг) се предлага като опция.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪТРЕШНИЯ ДИЗАЙН НА EXPERT TEPEE LONG
4

МУЛТИМЕДИЯ

Expert Tepee Long предлага избор от интерактивни мултимедийни системи, като радио CD MP3 WIP Sound или навигационната система/хендсфри WIP Nav PlusiОпция според версията.. Тази технология се предлага със 7-инчов цветен дисплей и съчетава три функции : аудио и мултимедия, Bluetooth® хендсфри и GPS навигация. С WIP ConnectiОпция според версията., функцията Bluetooth® позволява да се свърже всяко устройство с USB конектор и да се възпроизвежда музика от паметта му.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА НА EXPERT TEPEE LONG
МУЛТИМЕДИЯ
5

GRIP CONTROL

Технологията Grip Control®iОпция. подобрява задвижването на Expert Tepee Long, благодарение на иновативна система против приплъзване, коята се пригажда към всякакви терени: сняг, кал или пясък. Бутонът на таблото позволява да се избере режим на задвижване, за незабавно спокойствие.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА EXPERT TEPEE LONG
GRIP CONTROL