ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НОВИЯ
PEUGEOT EXPERT

Новият PEUGEOT Expert е създаден, за да отговори на всички ваши изисквания. Улеснете ежедневната си работа благодарение на неговите многобройни възможности! А за по-голям комфорт при шофиране, PEUGEOT Expert е снабден с нов, още по-ефективен двигател.

ГАМАТА EXPERT ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВСЯКА ПРОФЕСИЯ

ГАМАТА EXPERT ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВСЯКА ПРОФЕСИЯ

Със своя утвърден дизайн, новият PEUGEOT Expert изразява ясно своята здравина и модерен стил.
Запознайте се с трите налични дължини, сред които и уникалната компактна версия с дължина само 4,60 м и ограничена до 1,90 м височина, която ви дава достъп до всички покрити градски паркинги.
И за да отговори най-точно на вашите професионални нужди, PEUGEOT Expert залага на няколко версии: фургон, шаси кабина, двойна кабина и Combi с до 9 места.

ПО-ГОЛЯМА МОДУЛНОСТ ЗА ПОВЕЧЕ ПРОДУКТИВНОСТ

ПО-ГОЛЯМА МОДУЛНОСТ ЗА ПОВЕЧЕ ПРОДУКТИВНОСТ
ПО-ГОЛЯМА МОДУЛНОСТ ЗА ПОВЕЧЕ ПРОДУКТИВНОСТ
ПО-ГОЛЯМА МОДУЛНОСТ ЗА ПОВЕЧЕ ПРОДУКТИВНОСТ

Добре замислен, новият PEUGEOT Expert е снабден с отвор в преградата Moduworkiстандартно оборудване/опция или не се предлага в зависимост от версията (фургон, шаси кабина, двойна кабина или Combi), с възможност да поеме товари с дължина до 4 м при свалени седалки, запазвайки предните 2 места.
Възползвайте се от 6,6 м3 полезен обем и от страничната плъзгаща врата с функция „безконтактен достъп до автомобила“i стандартно оборудване/опция или не се предлага в зависимост от версията (фургон, шаси кабина, двойна кабина или Combi) на това превозно средство. Тази иновативна функция ви позволява да товарите и разтоварвате вашите стоки с лекота.
Поемете волана и благодарение на Head-up дисплея изпитайте едно ново усещане от шофирането iстандартно оборудване/опция или не се предлага в зависимост от версията (фургон, шаси кабина, двойна кабина или Combi) и на многобройните системи за помощ при шофиране.iстандартно оборудване/опция или не се предлага в зависимост от версията (фургон, шаси кабина, двойна кабина или Combi). Чрез сензорния екран 7’’i стандартно оборудване/опция или не се предлага в зависимост от версията (фургон, шаси кабина, двойна кабина или Combi), вие ползвате ново поколение свързана 3D навигация i стандартно оборудване/опция или не се предлага в зависимост от версията (фургон, шаси кабина, двойна кабина или Combi) с гласови управление и информация за трафика в реално време от TomTom TrafficiНалична в зависимост от страната.

ПЛАТФОРМА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ ЗА ПО-ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ

ПЛАТФОРМА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ ЗА ПО-ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ
ПЛАТФОРМА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ ЗА ПО-ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ

PEUGEOT Expert представя новата си платформа, адаптирана от модулната платформа EMP2. Съчетавайки висок комфорт на возене, качество и ефективност, тя може да поеме до 1400 кг полезен товар.
На борда на PEUGEOT Expert ще усетите забележително удоволствие от шофирането благодарение на двигателите BlueHDi от 95 до 180 к.с. и 400 Nmi Предлага се като стандартно/допълнително оборудване или не се предлага в зависимост от версията (фургон, шаси кабина, двойна кабина или Combi), съчетани с новата автоматична скоростна кутия EAT6.
Освен това ще се възползвате от най-ниските* за сегмента разход на гориво и емисии, както и от конкурентните разходи за поддръжка, която се извършва на 40 000 км или на 2 години.

*Разход градски цикъл (л/100км): 5,5 до 6,0 - Емисии на CO2 (г/км): 143 до 160
Разход извънградски цикъл (л/100км): 4,9 до 5,2 - Емисии на CO2 (г/км): 127 до 141
Комбиниран разход (л/100км): от 5,1 до 5,9 - Емисии на CO2 (г/км): 133 до 148

Запознайте се с технологията BlueHDi