ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ BOXER
5 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ

Новият Peugeot Boxer е автомобил, специално създаден за вашата дейност, предлагащ лесно управление и полезно оборудване.
1

МОДЕРЕН СТИЛ

МОДЕРЕН СТИЛ

С модерния си стил новият Peugeot Boxer решително се вписва в новото време. Той излъчва здравина благодарение на внушителната броня, създадена за максимална защита.Новата позиция на фаровете с дневни светлини ( лампови или LED - опция) придава на предницата съвременен вид. В двете кръгли ниши в долната част могат да бъдат монтирани като опция фаровете за мъгла.В допълнение светлинната идентификация и на задните фарове подчертава актуалността на новия Peugeot Boxer.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ: ВЪНШЕН ДИЗАЙН
2

БЕЗОПАСНОСТ

За да запази оптимално равновесие в трудните ситуации, новият Peugeot Boxer разполага със следното оборудване за безопасност: ESP като серийно оборудване,Система против блокиране на колелата (ABS), Помощ при внезапно спиране (AFU), Система против приплъзване на колелата (ASR), Електронен разпределител на спирачното усилие, обновена и усъвършенствана спирачна система.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ: БЕЗОПАСНОСТ
3

НАДЕЖДНОСТ

За да осигури високо ниво на качество и надеждност на двигателите, новият Peugeot Boxer бе подложен на тестове с пробег 4 000 000 км в различни условия за симулация на стареене, представляваща 3 години употреба: с товар, на всякакви видове пътища, в климатична камера и вода, включително в солена за гарантирана антикорозионна издръжливост.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ:ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО
4

КОМФОРТЕН ОФИС

КОМФОРТЕН ОФИС

Новият Peugeot Boxer трансформира кабината в истински мобилен офис. Новите аудиосистеми* предлагат функцията свободни ръце с Bluetooth и USB вход, както и 5-инчов сензорен дисплей, премиерно в сегмента.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ:ИНТЕРИОР
5

ТОВАРОНОСИМОСТ

ТОВАРОНОСИМОСТ

С товарни обеми от 8 до 17 м3, технически допустима максимална маса от 2,8 до 4 т , товарен праг от най-ниските (между 493 и 602 мм) и най-добра вътрешна широчина в сегмента (1,87 и 1,42 м между подкалниците), отваряне на задните врати от 96 до 270° новият Peugeot Boxer е пригоден за вашите професионални дейности.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ:ФУНКЦИОНАЛНОСТ