5 ПРИЧИНИ
ДА ИЗБЕРЕТЕ Bipper

Практичен e мултифунционален Bipper Tepee е ван, който се пригажда към всички ситуации. Той е просторен и комфортен и съчетава предимствата на лек и еднообемен автомобил, за да улесни градското придвижване и прекарването на свободното време.
1

СВЕТЛИННА ИДЕНТИФИКАЦИЯ

СВЕТЛИННА ИДЕНТИФИКАЦИЯ
СВЕТЛИННА ИДЕНТИФИКАЦИЯ

Подчертан от горната част на бронята в цвят на купето и фаровете, изразителният поглед на Peugeot Bipper се харесва веднага. Неговата специфична светлинна идентификация се осъществява от високо поставените фарове с голям размер. Изработени от материал с матов ефект, те са изключително здрави и гарантират добри характеристики на осветляване и идентификация. Като опция, в предната броня може да се поставят фарове за мъгла.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪНШНИЯ ДИЗАЙН НА BIPPER TEPEE
2

МАНЕВРЕНОСТ

Свръх компактен и маневрен, Peugeot Bipper Tepee може да паркира навсякъде, дори в трудно достъпните за другите автомобили места в града. Намалените му размери (3,96 м дължина и широчина на корпуса от 1,68 м или 1,82 м със сгънати огледала) са замислени за градска употреба и му позволяват да се промъква и в най-тесните пространства. Височината му от 1,72 м или от 1,78 м с релсите на покрива му гарантират, без съмнение, лесен достъп до подземните паркинги.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪНШНИЯ ДИЗАЙН НА BIPPER TEPEE
МАНЕВРЕНОСТ
3

МЯСТО НА ВОДАЧА

МЯСТО НА ВОДАЧА

Мястото на водача на Bipper Tepee е създадено, за да осигури лесен контрол на автомобила. Управлението е организирано в три зони, за естествен и интуитивен достъп до всички функции. Същевременно, изключителната ергономичност на мястото за управление е потвърдена от 12 ниши за вещи, интегрирани в бордното табло. Водачът има лесен достъп до всичко, от което се нуждае!

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪТРЕШНИЯ ДИЗАЙН НА BIPPER TEPEE
4

БАГАЖНИК

  • БАГАЖНИК 1
  • БАГАЖНИК 2
  • БАГАЖНИК 3

Благодарение на кубичната форма на задната част, багажникът с равен под е изключително просторен и може да приеме товар с обем до 356 литра (под кората). Умно проектирана, тя може да бъде сгъната на гърба на седалката, за да не пречи на подреждането на багажите. Обемът на багажника може да бъде увеличен, като се възползвате от модулността на автомобила. Като се сгъне напълно задната седалка, багажникът достига 884 литра. За да се спечели още малко място, задната седалка може да се отстрани напълно. Така се предлага напълно равен под и възможност за обем от 2,5 м3. Същевременно, Bipper Tepee може да превозва багажи на покрива си (сърфове, велосипеди...) благодарение на релсите на покрива с товароносимост от 75 кг.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪТРЕШНИЯ ДИЗАЙН НА BIPPER TEPEE
5

ЗАДЕН ПАРКТРОНИК СЪС ЗВУКОВА СИГНАЛИЗАЦИЯ

Създаден за града и неговите тесни паркинг места, Bipper Tepee предлага парктроник с датчици за заден ход. Тази технология се задейства автоматично при включване на заден ход. За да подпомогне водача при маневриране, звуковият сигнал се засилва когато автомобилът се доближава до препятствие.iОпция според версията.

НАУЧЕТЕ ПОВОЧЕ ЗА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА BIPPER TEPEE