3 ПРИЧИНИ
ДА ИЗБЕРЕТЕ 508

Peugeot представя новата визия на своя голям шосеен автомобил. Със своя подчертано съвременен, по-самоуверен и по-стойностен корпоративен стил и високотехнологично оборудване, този автомобил ви гарантира удоволствие от шофирането в условията на неповторима премиум атмосфера.
1

ДИЗАЙН С ХАРАКТЕР

ДИЗАЙН С ХАРАКТЕР

Новият Peugeot 508 се откроява с подчертано съвременен, по-самоуверен и по-стойностен корпоративен стил. Впечатление прави вертикално структурираната нова решетка с централно позиционирана емблема на Марката и нов по-хоризонтално решен преден капак. В задната част промененият дизайн на бронята създава усещане за здравина и мощност на автомобила.

Изцяло обновената, изпълнена със сила и характер предна част се самоопределя и откроява на пътя от погледа на високотехнологичните светлини. Новата форма на фаровете със силно структурираните лещи акцентира отличителното Full Led излъчване на автомобилаi100% LED светлини серийно или опция според версията за още по-изразително присъствие. В задната част червеният опалов оттенък на трите ленти, наподобяващи ноктите на лъв, осигурява високотехнологична и характерна светлинна идентификация, като същевременно представлява естетическа препратка към характерното присъствие на автомобила… Забележителен стилистичен похват за връщане към лъвското начало и разпознаване на Марката !

Излъчващият още повече сила и модернизъм, новият седан на Peugeot приковава погледите.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЗАЙН С ХАРАКТЕР
2

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ПЪТНО ПОВЕДЕНИЕ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ПЪТНО ПОВЕДЕНИЕ

Зад волана на новия 508 , можете изцяло да се доверите на опита на Peugeot в конструирането на забележителни по отношение на пътното си поведение автомобили. Окачването, както и ефикасните BlueHDi, Hybrid4 или бензинови двигатели от последно технологично поколение като новия двигател Euro 6 1.6l THP 165 S&S iEuro 6 е европейска норма, целяща намаляване на емисиите на вредни газове.
Разход в градки цикъл : 7,3л / 167г CO2
Разход в извънградки цикъл : 4,6 л / 107г CO2
Разход в смесен цикъл : 5,6 л / 130г CO2
оборудван с механична скоростна кутия с 6 предавки или с автоматична 6-степенна скоростна кутия EAT6, ще ви позволят да изпитате неповторимо удоволствие от шофирането.

В това отношение възможностите, които предлага новият седан 508 Hybrid4, са още по-големи. С помощта на регулатора, интегриран в централната колона, можете да направите своя избор между 4 възможни режима Auto, Sport, 4WD и ZEV , като по този начин непрекъснато обогатявате опита си в шофирането.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДВИГАТЕЛИТЕ БЕНЗИН и BlueHDi НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВАТА АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ EAT6
3

ТЕХНОЛОГИИ НА БОРДА

На борда на новия 508, изисканият интериор, съчетаващ в едно стил, материали и технологии, ви предоставя удовлетвореност в условията на неповторима премиум атмосфера. Всеки детайл е изработен с грижа за вашето удобство. Индикацията на нивото на очитеiСерийно или опция според версията, камерата за заден ходiСерийно, опция или не се предлага според версията , системата за наблюдение в мъртвата зонаiСерийно, опция или не се предлага според версията и навигационната системаiСерийно, опция или не се предлага според версията достъпна от цветния сензорен 7’’ екран, допринасят за вашата сигурност.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СИСТЕМИТЕ ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ
ТЕХНОЛОГИИ НА БОРДА