6 ПРИЧИНИ
ДА ИЗБЕРЕТЕ 5008

Новият Peugeot 5008 е създаден да бъде източник на вдъхновение и споделяне: благодарение на своя нов и елегантен дизайн, модулируем интериор, щедрото вътрешно пространство и ергономично място на водача, преоткрийте заедно удоволствието от пътуването.
1

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОДУЛИРУЕМОСТ

  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОДУЛИРУЕМОСТ 1
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОДУЛИРУЕМОСТ 2
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОДУЛИРУЕМОСТ 3
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОДУЛИРУЕМОСТ 4
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОДУЛИРУЕМОСТ 5
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОДУЛИРУЕМОСТ 6
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОДУЛИРУЕМОСТ 7
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОДУЛИРУЕМОСТ 8
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОДУЛИРУЕМОСТ 9

Предлаган с 5 и 7 местаiОпция , ванът 5008 ви предлага свободата да реорганизирате лесно конфигурацията и пространството за всички ваши дейности: индивидуално сгъваеми седалки, равен под.

 

НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪТРЕШНИЯ ДИЗАЙН НА 5008
2

ХЕДЪП ДИСПЛЕЙ

На сгъваем панел, намиращ се в зрителното поле на водача, се прожектират цветно основните информации за управлениетоiСерийно оборудване, опция или не се предлага според версията. : скорост, състояние на регулатора или ограничителя на скоростта, време между автомобилите на системата Distance Alert®iСерийно оборудване, опция или не се предлага според версията. (система за подпомагане на спазването на времето между автомобилите). Цялата информация е пред погледа ви, за по-безопасно управление.

НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА НА 5008
ХЕДЪП ДИСПЛЕЙ
3

КАМЕРА ЗА ЗАДЕН ХОД

КАМЕРА ЗА ЗАДЕН ХОД

Камера за заден ходiОпция или не се предлага според версията. се задейства автоматично при включване на заден ход, позволявайки на водача да извърши и визуализира маневрата на екран, за повече безопасност и помощ при спиране.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА НА
5008
4

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Със своя стъклен панорамен покривiСерийно оборудване, опция или не се предлага според версията. и огромното си предно стъкло , остъклената площ на 5008 достига 3,39 м2, давайки така на всеки пътник уникално усещане за светлина и пространство, за повече комфорт по време на пътуването.

НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪТРЕШНИЯ ДИЗАЙН НА 5008
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ
5

DISTANCE ALERT

DISTANCE ALERT

За да спази безопасна дистанцията, Distance AlertiСерийно оборудване според версията. ® ви показва на хедъп дисплея времето което ви дели от следвания автомобил. с помощта наToggles Switches, вие може да задавате времето между автомобилите, под което желаете да бъдете предупреждавани. Когато това време е достигнато, се задейства визуално предупреждение .

НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА 5008
6

МЯСТО НА ВОДАЧА

Разположението на мястото на водача е съдадено за удобство на водача. 
Високото положение и широкото предно стъкло му позволяват да доминира пътя и да се чувства така в безопасност. Наклонът на волана, като на лек автомобил дава чувство и удобство за управление. 
Ергономичността е така направена, че да дава на водача свободен достъп до управлението и лесно четене на инструментите и нужната информация.

МЯСТО НА ВОДАЧА