5 ПРИЧИНИ
ДА ИЗБЕРЕТЕ 301

Здрав и надежден, новият 301 се възползва от техническия опит на Peugeot и превръща своята мултифункционалност в предимство.
1

ДИЗАЙН

  • ДИЗАЙН 1
  • ДИЗАЙН 2
  • ДИЗАЙН 3
  • ДИЗАЙН 4
  • ДИЗАЙН 5

301 заявява стил, който е уникален за Peugeot. Със своя елегантен дизайн, типичната си форма, хармоничните си линии и хромирани акцентиiПредлага се за Allure., той съчетава модерност, сила и изисканост. Силната му предница, елегантен профил и форма, която е здраво стъпила на земята, подсказват неговата изключителна сила и ефективно поведение на пътя.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪНШНИЯ ДИЗАЙН НА 301
2

КАЧЕСТВО НА ДИЗАЙНА

КАЧЕСТВО НА ДИЗАЙНА

Силата и качеството на дизайна на 301 са били основните цели на инженерите на марката в тяхното търсене да го съобразят с пътните условия. Това се вижда от просвета му, специалното внимание към свързването на елементите в директен контакт с външния свят и поставянето на двойни уплътнения, за да спрат проникването на прах в купето.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪНШНИЯ ДИЗАЙН НА 301
3

МОДУЛНОСТ

МОДУЛНОСТ

Облегалките на задните седалки, делими 2/3 - 1/3iСтандартно оборудване или не се предлагат според модела., могат да се сгъват по ясен и интуитивен начин. Просто движение с една ръка е достатъчно, за да се извърши действието с бутоните за сгъване на горната част на задните седалки. Това спестява време за оптимизирана употреба.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЪТРЕШНИЯ ДИЗАЙН НА 301
4

ЗАДЕН ПАРКТРОНИК

Задният парктроникiСтандартно оборудване, опция или не се предлага според модела. ви предупреждава за близки препятствия или хора, използвайки ултразвукови сензори в задната броня. Препятствието се обозначава чрез звуков и визуален сигнал на Bluetooth® аудио системата.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА НА 301
5

ПЪТНО ПОВЕДЕНИЕ

ПЪТНО ПОВЕДЕНИЕ
ПЪТНО ПОВЕДЕНИЕ

Опитът на Peugeot в областта на задвижванията обяснява репутацията на марката за съвършенство при пътното поведение. 301 естествено се възползва от това наследство. Той може да бъде видян по пътищата с остри завои както и по магистралата. 301 също обича града! Електрическото усилване на волана позволява лесни маневри, когато искате да паркирате или пътувате в града.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА 301