3 ПРИЧИНИ
ДА ИЗБЕРЕТЕ НОВИЯ SUV PEUGEOT 3008

Новият SUV PEUGEOT 3008 разкрива силата и характера си. С изчистения си дизайн този отличаващ се SUV автомобил съчетава здравина и елегантност. Изследвайте един уникален сетивен и технологичен свят на борда на новия SUV 3008, наслаждавайки се на интензивни преживявания.
1

ВДЪХНОВЯВАЩ СТИЛ

ВДЪХНОВЯВАЩ СТИЛ
ВДЪХНОВЯВАЩ СТИЛ

Ще се влюбите в мощната предна част на новия SUV PEUGEOT 3008 с хромирана радиаторна решетка с шахматен мотивiОпционална или не се предлага, в зависимост от версията и full LED предни фарове, допринасящи за елегантния котешки вид. Открийте плавните и динамични линии на автомобила, подчертани от елегантни хромирани странични вложки.

С уникалния си изискан дизайн новият SUV PEUGEOT 3008 е още по-впечатляващ, благодарение на покрива Black DiamondiОпционален или не се предлага, в зависимост от версията и заден панел в гланцирано черно, който включва LED дневни светлини, напомнящи три следи от нокти.

2

ИНТЕНЗИВНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

ИНТЕНЗИВНО ПРЕЖИВЯВАНЕ
ИНТЕНЗИВНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Водачите никога досега не са имали такова красиво пространство за всички свои приключения. С впечатляващия си нов PEUGEOT i-Cockpit® новият SUV PEUGEOT 3008 ви кани да откриете 100% дигитална вселена. 8-инчов капацитивен сензорен екранiСтандартно оборудване или не се предлага, в зависимост от версията, цифров дисплей на нивото на очите с възможност за конфигуриране и персонализация, компактен волан с вградени бутони и електронна система за контрол на автоматичната трансмисияiОпционална или не се предлага, в зависимост от версията са перфектната комбинация, която ще направи преживяването ви още по-интензивно.

3

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ
ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

Ние трябва да опознаваме света, но и да го уважаваме, като използваме технологии, щадящи околната среда. Олекотеното шаси, двигателите PureTech и BlueHDi и автоматичната скоростна кутия EAT6 означават, че новият SUV PEUGEOT 3008 е сред най-икономичните* SUV автомобили в класа си.

*Съгласно одобреното от ЕС
Разход на гориво при градски цикъл (л/100 км): 4,2 - 7,3 - CO2 емисии (г/км): 110 - 174
Разход на гориво при извънградски цикъл (л/100 км): 3,5 - 5,1 - CO2 емисии (г/км): 92 - 116
Разход на гориво при комбиниран цикъл (л/100 км) 3,8 - 6,0 - CO2 емисии (г/км): 100 - 136