3 ПРИЧИНИ
ДА ИЗБЕРЕТЕ НОВИЯ 208

PEUGEOT 208 се обнови. Компактният хечбек от ново поколение демонстрира уверен стил, който е по-спортен и класически от всякога. Предайте се на неговата съблазън и се качете на борда за едно вълнуващо преживяване.
1

СЪБЛАЗНИТЕЛНО МАГНЕТИЧЕН

СЪБЛАЗНИТЕЛНО МАГНЕТИЧЕН

По-спортен и елегантен от всякога, новият PEUGEOT 208 демонстрира съблазнителен чар и обновен и уверен стилоще от пръв поглед Новите фарове за мъгла и новата идентичност визулано трансформират автомобила, правейки го по-широк, по-динамичен и уверен на улицата - една мигновена и неустоима покана да седнете зад волана.

Научете повече за дизайна на екстериора Научете повече за дизайна на интериора
2

ИНТУИТИВНО, ВЪЛНУВАЩО ШОФИРАНЕ

ИНТУИТИВНО, ВЪЛНУВАЩО ШОФИРАНЕ

Новият PEUGEOT 208 има изчистен, виококачествен интериор, където всяка функция на автомобила е лесно достъпна и интуитивна за управление ,благодарение на PEUGEOT i-Cockpit.

С компактния волан, бордно табло на нивото на очите и голям сензорен екранi*стандартно оборудване от второ ниво, PEUGEOT i-Cockpit осигурява усещане за вълнуващо, инстинктивно и безопасно шофиране.

Научете повече за i-Cockpit Научете повече за управлението
3

ЕФИКАСНОСТ И СИГУРНОСТ

ЕФИКАСНОСТ И СИГУРНОСТ

Новият PEUGEOT 208 осигурява идеалната комбинация от компактност, лекота, аеродинамика и усещане на пътя - за перфектен синтез на комфорт и пътно поведение.

В комбинация с нови функции, технологично оборудване и широка гама от последно поколение PureTech бензинови двигатели и дизелови BlueHDi двигатели, всички, от които отговарят на европейския Euro 6 стандарт, тези качества осигуряват ефективност и икономия на гориво, които определят стандарта в сегмента.

Научете повече за технологиите Научете повече за двигателите Научете повече за сигурността

Новият PEUGEOT 208 се предлага и с новата EAT6iEfficient Automatic Transmission 6 6- степенна автоматична скоростна кутия , осигуряваща плавна и бърза смяна на предавките, като същевременно оптимизира и усилва усещанията при шофиране.