Peugeot е най-старият производител на мотоциклети в света! С първия мотоциклет, произведен през 1898г. до наши дни, Марката е единствeният производител в света, които може да претендира за такава богата и интересна история в индустрията на двуколесните.

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА СКУТЕРИ

10% ОТСТЪПКА И ПРОМО ЛИХВА 3,99%

Вижте примерните ни лизингови схеми или попитайте нашите дилъри за оферта, според личните ви предпочитания.

  СТАРА ЦЕНА НОВА ЦЕНА МЕСЕЧНА ВНОСКА
KISBEE 2 920 лв. 2 628 лв. 58 лв.
SPEEDFIGHT4 2T AC 3 959 лв. 3 503 лв. 78 лв.
SPEEDFIGHT4 PURE 2T AC 3 962 лв. 3 566 лв. 79 лв.
DJANGO SPORT 50cc 4 358 лв. 3 922 лв. 87 лв.
TWEET 3 600 лв. 3 060 лв. 68 лв.
Vogue VS2 2 042 лв. 1 838 лв. 41 лв.
METROPOLIS 400T 16 253 лв. 14 628 лв. 324 лв.

Лизинговата оферта е изчислена при лихва 3,99%, първоначална вноска 25%, срок: 36 месеца, без допълнителни такси.

ЗАЩО СКУТЕР PEUGEOT

peugeot_scooters

ОПИТ
Скутерите Peugeot се отличават, със своето високо качество, благодарение на опита придобит по време на своята 110 годишна история. Приключението с мобилността започва през 1898 г. в завода в Beaulieu, Франш Конте. От първия произведен мотоциклет до най-новите 100% електрически скутери, марката никога не престава да учудва със своята способност за иновации.

ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ Е НАШ ПРИОРИТЕТ

Въпреки че карането на скутер има големи предимства, шофьорът е постоянно изложен на опасностите на пътя. Ето защо ние никога няма да направим компромис по отношение на безопасността на борда на всеки един от нашите скутери. Иновации, качество и тестване, защото вашата безопасност е наш приоритет.

РАЗВИТА ДИЛЪРСКА И СЕРВИЗНА МРЕЖА
Когато си купувате скутер Peugeot сте спокойни, че може да го обслужвате в най-близкият от 22-та центъра в цялата страна. Доставката на резервни части е регулярна, за да не ви са налага да чакате при ремонт.

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ ПРИ НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ

Всички мотопеди и мотоциклети Peugeot ползват двугодишна производствена гаранция, без ограничение в изминатия пробег. 

ГЪВКАВИ СХЕМИ НА ФИНАНСИРАНЕ – предлагаме ви изгоден финансов и оперативен лизинг. Вижте повече тук. 

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

peugeot_scooters

ДВИЖЕНИЕ
Голямото разнообразие на гамата от Peugeot скутери означава, че всеки потребител може да намери скутера, който най-пълно отговаря на неговите нужди по отношение на практичност, дизайн, безопасност и ефективност.
ЕМОЦИЯ
Peugeot споделя страстта на феновете към моторите и ви кани да изследвате света около вас на скутер и да се насладите на едно уникално и необуздано чувство за свобода.
ДИЗАЙН
Дизайнът на скутерите Peugeot e подкрепен от дългогодишния опит на френския производител. Всеки човек може да намери в нашата гама скутер, който отразява неговата личност.
ВЗИСКАТЕЛНОСТ
Нашият постоянен стремеж към иновации ни направлява в създаването на градската мобилност на бъдещето, докато в същото време се адаптира към настоящите изисквания на пазара.