Персонализирайте Вашия бъдещ MPV

Интересувате ли се от Peugeot Partner Tepee? Направете следващата крачка с конфигуратора на Peugeot: изберете нивото на оборудване, двигателя, цвета и оборудването и си представете себе си зад волана на Вашия бъдещ MPV!

Избрали сте Peugeot Partner Tepee: новият Partner Tepee се възползва от някои основни стилистични и технологични обновления. Открийте модерно, свързано ново оборудване и увеличете свободата си на движение с гама икономични двигатели. Започнете да персонализирате Вашия автомобил, като изберете ниво на оборудване: Peugeot Partner Tepee Access, Peugeot Partner Tepee Active, Peugeot Partner Tepee Outdoor.

Peugeot предлага бензинови двигатели PureTech (1.6 VTi 98 к.с.), дизелови двигатели BlueHDi (1.6L BlueHDi 100 к.с. S&S) и оборудване от най-ново поколение, които осигуряват динамика и икономичност. По отношение на комфорт по време на шофиране, можете да изберете механична или автоматична скоростна кутия и да се наслаждавате на широка гама свързано оборудване в купето.

След като сте избрали нивото на оборудване, преминете на следващата стъпка в конфигуратора и изберете двигателя, вида гориво и скоростната кутия, които отговарят най-добре на Вашите нужди. След това изберете цвета на каросерията (Bleu Kyanos ли е Вашият цвят или бихте предпочели Blanc Banquise или Gris Artense?) и вида джанти. Най-накрая можете да персонализирате интериора на автомобила, да откриете стандартното оборудване и да изберете Вашите допълнителни аксесоари.