/image/37/5/peugeot_bip_2015_038_fr.132375.jpg

PEUGEOT Bipper Миниван

от 22 208 лв.

Практичният Bipper Tepee е мултифункционален и достатъчно гъвкав, за да се адаптира към всяка ситуация. Той е просторен и комфортен, като комбинира предимствата на пътнически и автомобил за превоз на стоки, което го прави перфектен за всяко пътешествие.

4 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ

СВЕТЛИННА ИДЕНТИФИКАЦИЯ

/image/37/6/peugeot_bip_2015_040_fr.132376.jpg

Подчертан от горната част на бронята в цвят на купето и фаровете, изразителният поглед на Peugeot Bipper се харесва веднага. Неговата специфична светлинна идентификация се осъществява от високо поставените фарове с голям размер. Изработени от материал с матов ефект, те са изключително здрави и гарантират добри характеристики на осветляване и идентификация. Като опция, в предната броня може да се поставят фарове за мъгла.

МАНЕВРЕНОСТ

/image/37/8/peugeot_bip_2015_039_fr.132378.jpg

Свръх компактен и маневрен, Peugeot Bipper Tepee може да паркира навсякъде, дори в трудно достъпните за другите автомобили места в града. Намалените му размери (3,96 м дължина и широчина на корпуса от 1,68 м или 1,82 м със сгънати огледала) са замислени за градска употреба и му позволяват да се промъква и в най-тесните пространства. Височината му от 1,72 м или от 1,78 м с релсите на покрива му гарантират, без съмнение, лесен достъп до подземните паркинги.

БАГАЖНИК

Благодарение на кубичната форма на задната част, багажникът с равен под е изключително просторен и може да приеме товар с обем до 356 литра (под кората). Умно проектирана, тя може да бъде сгъната на гърба на седалката, за да не пречи на подреждането на багажите. Обемът на багажника може да бъде увеличен, като се възползвате от модулността на автомобила. Като се сгъне напълно задната седалка, багажникът достига 884 литра. За да се спечели още малко място, задната седалка може да се отстрани напълно. Така се предлага напълно равен под и възможност за обем от 2,5 м3. Същевременно, Bipper Tepee може да превозва багажи на покрива си (сърфове, велосипеди...) благодарение на релсите на покрива с товароносимост до 75 кг.

МЯСТО НА ВОДАЧА

/image/37/7/peugeot_bip_2015_037_fr.132377.jpg

Мястото на водача на Bipper Tepee е създадено, за да осигури лесен контрол на автомобила. Управлението е организирано в три зони, за естествен и интуитивен достъп до всички функции. Същевременно, изключителната ергономичност на мястото за управление е потвърдена от 12 ниши за вещи, интегрирани в бордното табло. Водачът има лесен достъп до всичко, от което се нуждае!

НАМЕРЕТЕ ДИЛЪР

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

ОТКРИЙТЕ СЪЩО