PEUGEOT 308 ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

/image/77/0/peugeot-308-2015-02.121770.jpg

PEUGEOT 308 хечбек

от 31 693 лв.

PEUGEOT 308 ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Интериорът на новия Peugeot 308 съчетава естетика и интуитивни елементи. Ясният и изключително функционален дизайн придава чиста ергономичност...за нови усещания на волана.

/image/78/1/interior_pur_design.121781.jpg

ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Със структурирана и просторна предна част на купето, малко бутони на централната конзола, множество качествени материали, вътрешният дизайн на 308 заявява грижа към детайла и оборудването. Изключително изчистен, интериорът е неповторим и иновативен.

/image/77/6/i-cockpit-full.121776.jpg

PEUGEOT i-Cockpit

Вътре в новия Peugeot 308 водачът е комфортно настанен и управлява истински високотехнологичен кокпит, предлагащ ултраинтуитивен и иновативен дизайн: Peugeot i-Cockpit.

Елегантният интериорен дизайн предлага чиста, просторна предна част с много малко видими бутони и изключително качествени материали, потвърждаващи внимателното отношение към детайлите и изработката. Минималистичният дизайн е напълно иновативен и уникален за автомобилната индустрия.

На 29-ия Международен автомобилен фестивал новият Peugeot 308 бе избран за Най-красив интериор на 2013 г. от жури, съставено от експерти и запалени автомобилни почитатели от света на моторните спортове и от модата, дизайна, архитектурата, културните среди и медиите. Тази награда се отнася за оригиналността и модерността на Peugeot 308, цялостното качество на Peugeot i-Cockpit и отличителния характер на вътрешния дизайн на Peugeot. Със своя ясен, чист дизайн и иновативно, интуитивно табло, новият Peugeot 308 спечели сърцата на журито.

Компактният волан, бордното табло на нивото на очите, 9,7 инчовият сензорен дисплей и централното табло предлагат на пътниците и водачите високо качество и несравнимо приятно преживяване.

КАЧЕСТВО

Всеки елемент на интериора пасва идеално на таблото: много малко бутони са видими, сензорният дисплей е вграден високотехнологичен екран и управлението на звука показва неговия висококласен характер. Бордното табло, напълно покрито с мек материал, и сатенено хромираното или покрито с черен пиано лак оборудване отразяват внимателното отношение към детайлите.

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

/image/78/5/07.121785.jpg

Панорамен стъклен покривiподобрява количеството светлина в купето и комфорта на водача и пътниците. За допълнителен комфорт в слънчево време новият Peugeot 308 предлага иновативна фино перфорирана щора, която спира 95% от външната светлина.

/image/78/2/interior_hifi.121782.jpg

ЗВУК & АУДИО

Като резултат от близкото сътрудничество между Peugeot и Denon, новата Denon HIFI системаiна 308 е технологично постижение, включващо 8 високоговорителя, субуфър и цифров усилвател. Избор от 2 настройки на разпространение на звука и 5 настройки на еквилайзера дават на водача и на пътниците силен, ясен и естествен звук.

/image/78/3/petit-volant-peugeot-nouvelle-308.121783.jpg

ПО-МАЛЪК ВОЛАН

Малкият волан на новия Peugeot 308  ви кани да излезете на пътя. По-малкият му диаметър го прави лесен за боравене и дава по-добро удоволствие от управлението. Стилът на естествения и сетивен захват се предлага от ниво Active с кожа напа и отличителен шев.

/image/78/4/combine-peugeot-nouvelle-308.121784.jpg

БОРДНО ТАБЛО

Създадено с внимание, бордното табло съчетава високотехнологично чувство и елегантен стил на часовник от висок клас . При стартиране внимателно изработените стрелки изписват симетрични дъги и осветените прибори привличат окото. Благодарение на разположението на таблото на нивото на очите водачът никога не да отделя погледа си от пътя, за да проверява информация свързана с автомобила, като така се подобрява комфорта при управление и безопасността.

ИНТЕРИОР

В зависимост от нивото има 7 различни теми на интериорни решения, които да изберете. Матиран алуминий, черен пиано лак, сатенен хром, кожениiседалки или текстилни седалки... широка гама от опции, които са модерни и елегантни.