PARTNER ТЕХНОЛОГИЯ & СИГУРНОСТ

/image/93/9/peugeot-partner-homepage-01.136939.jpg

PEUGEOT Partner
Проектиран за работа

Partner e оборудван с най-новите технологии за повишаване на сигурността на борда и улесняване на шофирането.

ДВИГАТЕЛИ BlueHDi

/image/97/3/peugeot-partner-techsecurity-01.136973.jpg

PEUGEOT Partner е оборудван с гама дизелови двигатели BlueHDi от 75 до 120 к.с., отговарящи на екологичната норма Euro 6. Двигателите BlueHDi предлагат удоволствие от шофирането при ниски разходи на гориво и оптимизирани емисии на CO2.

/image/97/4/peugeot-partner-techsecurity-02.136974.jpg

PEUGEOT Partner може да бъде оборудван също така с двигател 1.6 BlueHDi 100 к.с. S&S ETG6. Механичната 6-степенна пилотирана кутия позволява на водача лесно да преминава от автоматичен (A) към ръчен (M) режим на управление и обратно.

PEUGEOT CONNECT FLEET*

/image/97/5/peugeot-partner-techsecurity-03.136975.jpg

Вие управлявате голям автопарк? Със системата за връзка Peugeot Connect Fleet вие сте по-ефективни, увеличавате качеството на вашите услуги и намалявате експлоатационните си разходи.

Получавайте в реално време основната информация като извършен пробег, разход на гориво, време на ползване и време на движение, предстоящи прегледи на автомобила. Възползвайте се от персонализирани съвети за всеки водач за намаляване на разхода, както и от услугата за локализация на автомобилите от вашия автопарк.

*Предлага се като аксесоар

КАМЕРА ЗА ЗАДЕН ХОД

/image/97/6/peugeot-partner-techsecurity-04.136976.jpg

Камерата се активира автоматично при вклюване на задна предавка. Така водачът наблюдава траекторията си върху 7’’ сензорен екран и извършва маневрите в условия на повишена сигурност.

ACTIVE CITY BRAKE

/image/97/7/peugeot-partner-techsecurity-05.136977.jpg
/image/97/8/peugeot-partner-techsecurity-06.136978.jpg

 Active City Brake (Автоматично спиране в градски условия при опасност от сблъсък) е система действаща на спирачките. При скорост на автомобила под 30 км/ч, тя намалява риска от удар или силата му, в случай на незадействане на спирачките от водача. Особено е полезна в градски условия.

ПОМОЩ ПРИ ПОТЕГЛЯНЕ В НАКЛОН

Системата за помощ при потегляне на наклон задържа неподвижен автомобила за кратък интервал от време, независимо дали се движи напред или назад по наклон по-голям от 5%. По този начин системата осигурява време на водача да премине от педала на спирачката към този на газта.

РЕГУЛАТОР И ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТА

Регулаторът на скоростта поддържа постоянна скорост, без водачът да натиска педала на газта. За по-голяма сигурност ограничителят на скоростта позволява да бъде предварително програмирана максималната скорост на движение.

ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НАПРЕД И НАЗАД

Системата за подпомагане на водача при паркиране, със звукова и визуална индикация регистрира препятствията, които попадат в обсега на автомобила по време на извършвание от водача маневри. Системата може да бъде допълнена с камера за заден ход за още по-улеснени маневри!

GRIP CONTROL®

/image/97/9/peugeot-partner-techsecurity-07.136979.jpg

Системата Grip control® подобрява задвижването и сцеплението на PEUGEOT Partner на всякакви настилки и пътища, за по-спокойно управление. С помощта на регулатор, разположен на централната конзола могат да бъдат избирани различни режими на движение: сняг, кал, пясък, стандартен режим на ESP или ESP OFF