peugeot assistance

 

 

 

PEUGEOT ASSISTACE - ВАШАТА ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА

 

За да ви следва тя винаги и навсякъде, е достатъчно просто да запомните Зеления номер на Peugeot Assistance.

 

Безплатна услуга за автомобилите Peugeot в гаранционен срок.

 

Peugeot Assistance осигурява:

 

Денонощна пътна помощ: 0 - 24ч., всеки ден, включително в почивни и празнични дни. Бързо отзоваване при повикване: средно време за пристигане на пътната помощ 30 мин. Авариен автомобил за пътна помощ: повредите, за които това е възможно, се отстраняват на място.

 

Прецизна диагностика: благодарение на професионализма на техниците от Peugeot. Развита мрежа за пътна помощ: 86 автомобила, разположени в 60 града в цялата страна. Можете да се свържете с Peugeot Assistance от България на телефон 0 800 11122, на цената на един градски разговор.

 

Европейско покритие: услугата се предоставя на територията на страните от Европейския Съюз и на други държави*, след набирането на тел. (+359) 2 85 58 106.

* Ако настъпилата повреда не позволява самостоятелно придвижване на вашия автомобил и не може да бъде отстранена за 1 ден, Peugeot Assistance ви предлага:

Автомобил на ваше разположение: предоставяне на оборотен автомобил за срок до 4 дни.

Възможност за настаняване в хотел: в случай на отдалеченост на повече от 100 км. от вашето постоянно местоживеене, в границите до 61 евро с ДДС по централния курс на БНБ за нощувка за един пътник и максимум за 3 нощувки.

 

*Азорски острови, Мадейра, Андора, Република Хърватска, Гибралтар, Исландия, Израел, Лихтенщайн, Македония, Монако, Норвегия, Сан Марино, Швейцария, Турция.

Вижте също

Калкулатор

Калкулатор сервизни услуги

Изчислете цена
Сервиз

Заявка за сервиз

Заявете сервиз
Експлоатационни книжки

Експлоатационни книжки

Към ръководствата